Απώλειες ύψους 254 εκατομμυρίων ευρώ για το οικονομικό έτος 2021-22 υπέστη η Γιουβέντους, όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Γιουβέντους ανακοίνωσε απώλειες ύψους 254 εκατομμυρίων ευρώ, που συνιστούν και ρεκόρ, για το περυσινό οικονομικό έτος το οποίο έληξε στις 30 Ιουνίου!
Σε σχετική ανακοίνωση από τους αρμόδιους φορείς της «γηραιάς κυρίας», σημειώνεται ότι και το τρέχον οικονομικό έτος θα είναι αρνητικό, αφού συνεχίζει να υφίσταται τις συνέπειες της πανδημίας COVID-19.
Όλα αυτά, στον πρώτο χρόνο της Γιουβέντους χωρίς τίτλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος είναι 8η στην βαθμολογία της Serie A, αντιμετωπίζοντας και αγωνιστικά «θέματα»…
Οι «μπιανκονέρι» εισέπραξαν 400 εκατομμύρια ευρώ από μια ακόμα πώληση μετοχών που έκαναν τον Δεκέμβριο, προκειμένου να μειώσουν το χρέος.
Ενώ στην ανακοίνωσή τους, σημείωσαν ότι τα οικονομικά θα βελτιωθούν σημαντικά σταδιακά, χάρη στα βήματα που έγιναν για την μείωση του κόστους και την ενίσχυση των εσόδων μεσοπρόθεσμα.
sport-fm.gr
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 14:47
Έξαλλος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Αλ Χιλάλ, για μία διαιτητική απόφαση. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό ο Ράιαν Σερκί.
01/07 @ 13:39
Το τηλεοπτικό προϊόν της Πρέμιερ Λιγκ αλλάζει ριζικά και ανάμεσα στις υπόλοιπες ιστορικές αποφάσεις που έχουν παρθεί, προστίθενται κι εκείνες που θα κάνουν τους τηλεθεατές σχεδόν να... συμμετέχουν στις προπονήσεις με τους παίκτες!
01/07 @ 12:28
Η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ένωση (IFAB) θέτει από σήμερα, 1η Ιουλίου 2025, σε ισχύ οκτώ βασικές αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, με στόχο τη βελτίωση της ροής του παιχνιδιού και την ενίσχυση της διαφάνειας.
01/07 @ 08:18
Η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Γαλλίας (UNFP) απηύθυνε δριμεία κριτική στη FIFA, ζητώντας την άμεση αναστολή των αγωνιστικών της σχεδίων και ειδικότερα του διευρυμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
01/07 @ 08:05
Η Αλ Χιλάλ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Σίτι με 4-3 στην παράταση, στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
01/07 @ 00:04
Ένα «χτύπημα» στο 3ο λεπτό, άλλο ένα στο 93' και… τέλος. Η Ίντερ έμεινε να τα βάζει με την τύχη της, η Φλουμινένσε θριάμβευσε 2-0 και οι «νερατζούρι» αποχαιρέτησαν το Μουντιάλ Συλλόγων στους «16»!
BEST OF THEMASPORTS