Η παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στοιχίζει στην ΑΕΚ, αφού η ομάδα μέχρι στιγμής παρουσιάζει δύο πρόσωπα και έχει ήδη μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή μετά από μόλις τέσσερις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μάλιστα, η ανησυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, βλέποντας το πρόγραμμα... "βουνό" που έχει η ομάδα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, όταν θα υπάρξει διακοπή μίας εβδομάδας στο πρωτάθλημα, αφού από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 13/11, θα δώσει συνολικά... έντεκα αγώνες χωρίς ανάσα, επτά για το πρώταθλημα και τέσσερις για το Γιουρόπα Λιγκ!

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λάρνακας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά:

Ανόρθωση (01/10 - εντός), Φενερμπαχτσέ (06/10 - εκτός), Άρης (09/10 - εκτός), Φενερμπαχτσέ (13/10 - εντός), Ολυμπιακός (17/10 - εντός), ΑΠΟΕΛ (22/10 - εκτός), Ντιναμό Κιέβου (27/10 - εντός), Καρμιώτισσα (30/10 - εντός), Ρεν (03/11 - εκτός), Ακρίτας (07/11 - εκτός), ΑΕΛ (13/11 - εντός).

Όπως γίνεται αντιληπτό, η προσπάθεια του Χοσέ Λουίς Όλτρα να... χωρέσει "δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη" μόνο εύκολη δεν είναι και κινδυνεύει η ομάδα να βρεθεί από νωρίς, πολύ μακριά από τον μεγάλο πάθο όλων που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τουλάχιστον όμως η ομάδα είναι γερά στο κόλπο για κατάληψη της 3ης θέσης στον όμιλο της που δίνει εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ, ενώ τα δύο κολλητά ματς με τη Φενέρ, θα δείξουν αν η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει ακόμα και για κατάληψη της 2ης θέσης.

Προς το παρόν, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται διάφορα... τεχνάσματα, για το πως θα μπορέσει η ομάδα του να αντέξει αυτόν τον αγωνιστικό "γολγοθά", έχοντας τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Το ιδανικό θα ήταν να φτάσει η ομάδα στην διακοπή του Νοεμβρίου, έχοντας προκριθεί είτε ως 2η, είτε ως 3η από τον όμιλο της στο Γιουρόπα Λιγκ και να παραμείνει σε... διαχειρίσιμη απόσταση από την κορυφή, για να μπορέσει στη συνέχεια να ξεκινήσει την αντεπίθεση της για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Βέβαια, άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
23/04 @ 14:37

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!

Ανακούφιση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ για τον Γκουστάβο Λέδες, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε (σ.σ. ενοχλήσεις στον προσαγωγό) πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια, δεν είναι σοβαρό...

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει! -ThemaSports
22/04 @ 20:55

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει!

Άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση από την ΑΕΚ, του Ραν Μπεν Σιμόν. Επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας και παρέμεινε στο κατόπι του ΑΠΟΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ