Viral έχει γίνει η φωτογραφία με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο σε έξαλλη κατάσταση στον αγώνα με τον Άρη και την αστυνομικό να τον κοιτάζει χαμογελώντας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε πολύ βαριά την ήττα της ομάδας από την... πρώην ομάδα του στο "Κλ.Βικελίδης", με τον Άρη να ανατρέπει το σκορ στο φινάλε και να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη.
Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και κατευθύνθηκε προς τους διαιτητές μέσα σε πολύ μεγάλη ένταση, προφανώς για τις καθυστερήσεις που κράτησε, με αποτέλεσμα να σπεύσει να τον συγκρατήσει ακόμα κι ο ίδιος ο Κάρλος Κορμπεράν.
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο πάντως που σίγουρα έκλεψε την παράσταση, ήταν δίχως άλλο η εικόνα του “τρελαμένου” παλαίμαχου άσου με μία αστυνομικό να τον κοιτάει χαμογελώντας...

Πηγή: www.sdna.gr
Το σίριαλ για την περίπτωση Λοΐζου συνεχίζεται κανονικά. Εδώ και μέρες υπάρχει πρόταση από το Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αποχωρήσει.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 23:22
Με δήλωσή τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ζητούν από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους, με σκοπό να γυρίσουν την κατάσταση μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
16/09 @ 22:34
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της δεσμεύεται να προχωρήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο για να ενισχύσει την ομάδα, ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές.
16/09 @ 17:09
Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ιωάννη Κωστή έως το 2028.
16/09 @ 17:08
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού απέναντι στην Πάφο στη League Phase του Champions League.
16/09 @ 17:07
Όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Πάφο (17/09, 19:45).
15/09 @ 20:52
Η Athens Kallithea προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Γερολέμου, 25 ετών, με ελεύθερη μεταγραφή.
BEST OF THEMASPORTS