Ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης, μίλησε στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για τη διακοπή: «Στο παρόν στάδιο κάθε ευκαιρία που δίνεται στον προπονητή μας να δουλέψει περισσότερο είναι προς όφελος της ομάδας. Θα δουλέψει ακόμη περισσότερο προκειμένου να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας αυτές τις δύο βδομάδες. Ο επόμενος μας αγώνας είναι ημέρα Δευτέρα με την Καρμιώτισσα, μάλλον στο Τσίρειο. Ένας αγώνας από τον οποίο θα διεκδικήσουμε βαθμολογικό όφελος».

-«Ο ένας μόλις βαθμός συγκομιδή δημιουργεί πίεση στην ομάδα μας και θα παλέψουμε για να νικήσουμε. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το αν θα παίξουμε οριστικά στο Τσίρειο. Ανέβασαν ρυθμούς οι Κα και Μάρκοβιτς και ευχόμαστε να επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα προλάβουν. Ο Στέφανος Χαραλάμπους είχε χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο τον περιμένουμε σε λίγες εβδομάδες να επιστρέψει. Γίνονται προσεκτικές κινήσεις για να αποφευχθούν υποτροπές. Προσπαθούμε να έχουμε το συντομότερο δυνατό κοντά μας τους δύο παίκτες».

Αν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης ως δανεικός: «Ο Ολυμπιακός κινείται όλη τη σεζόν για να εντοπίζει στόχους. Τίποτα δεν αποκλείεται για τις υπόλοιπες ημέρες, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι».

Για το γεγονός ότι δέχθηκε πολλά γκολ ο Ολυμπιακός: «Η εικόνα είναι λίγο πλασματική. Από τα εννέα γκολ, τα πέντε είναι με τον Άρη. Παρουσιάζεται συμπαγής αμυντικά η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε έξι ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

-«Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και έρχονται παιχνίδια από τα οποία έχουμε πιθανότητες για βαθμολογικό όφελος. Γίνεται σκληρή δουλειά και είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα αλλάξει το σκηνικό και η εικόνα και να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Καρμιώτισσα έχει και νέο προπονητή και γνωρίζουμε ότι κάθε ομάδα που έχει νέο τεχνικό αποκτάει θετική επίδραση τον πρώτο τουλάχιστον καιρό. Η Καρμιώτισσα κέρδισε τον Άρη και είχε καλή εμφάνιση με την Ανόρθωση».

-«Ο χειρότερος σύμβουλος είναι ο πανικός. Η μόνο διέξοδος είναι η υπομονή και η σκληρή δουλειά. Έχουμε ένα πολύ καλό γενικό αρχηγό ο οποίος ανά πάσα στιγμή στηρίζει τα παιδιά και τους ανεβάζει ψυχολογικά. Δεν χρειάζεται απογοήτευση και πανικός. Εγρήγορση και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για να ανακάμψει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»-ThemaSports
12/04 @ 12:41

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»

O εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνιδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα-ThemaSports
31/03 @ 23:02

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει για τον λαχνό ενίσχυσης που ετοίμασε η για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!-ThemaSports
21/03 @ 21:06

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς της ομάδας και σε δημοσιογράφους.

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»-ThemaSports
11/02 @ 14:47

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»

Στο ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης σχετικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Θωμά Ιωάννου.

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»-ThemaSports
01/02 @ 12:26

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας με την εκλογή νέου Δ.Σ.

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
01/02 @ 09:26

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ