Ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακας, Βάσος Θεοδώρου, μίλησε την Πέμπτη στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

-«Είναι ένα θέμα που εξελίσσεται σε σίριαλ, πάρα πολύ σοβαρό. Ίσως και εμείς δεν είδαμε το θέμα με περισσότερη προσοχή και να δώσουμε μεγαλύτερη έκταση. Η ενημέρωση είναι ελλιπής από πλευράς ΚΟΑ. Τελευταία γραπτή ενημέρωση ήταν τον Ιούνιο για παραχώρηση του γηπέδου υπό όρους και πιθανές».

-«Δεν καθίσαμε να δούμε σοβαρά το θέμα οι εμπλεκόμενες πλευρές με τον ΚΟΑ. Μόνο προφορικές συζητήσεις έγιναν. Έτσι δεν λύνεται το θέμα. Πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι. Ο κ. Μιχαηλίδης εξελίσσεται σε ειδικό στο να μας αναστατώνει. Πρέπει να δούμε το θέμα σοβαρά. Ποια είναι τα δεδομένα; Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στάδια να πληρούν της προϋποθέσεις στην επαρχία για να αγωνιστούμε. Υπάρχουν οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου “o Κόροιβος” που περιμένουν κι αυτοί να γίνουν βελτιωτικά έργα. Τους βάζω όλους στη συζήτηση… Νοιαζόμαστε για όλους».

-«Ενημερωθήκαμε ότι θα προγραμματιστεί μια συνάντηση να δούμε πως προχωρούμε, παίρναμε προφορικές διαβεβαιώσεις ότι τα έργα θα μετακινηθούν προς το τέλος του πρωταθλήματος για να μην υπάρχουν προβλήματα. Ακόμη και στη γειτονική Λεμεσό υπάρχουν θέματα. Υπάρχει ένα γερασμένο στάδιο και ένα γήπεδο που δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τις ομάδες για μισό πρωτάθλημα να παίζουν στη Λάρνακα στον δεύτερο γύρο και στη β’ φάση εκεί που είναι όλο το ζουμί της σεζόν».

Για πιθανές λύσεις ώστε να μην… ξενιτευτούν οι ομάδες: «Μπορούσαμε να χωρίσουμε το έργο της ανακαίνισης του ταρτάν σε φάσεις και να εκτελούνται τα έργα σε φάσεις-φάσεις. Όπως γίνεται σε όλα τα έργα του δημοσίου και ακολουθούνται διαδικασίες. Να δοθεί περίοδος για προσφορές. Να μην βγαίνουμε από τώρα να λέμε ότι το Δεκέμβριο θα κλείσει το γήπεδο. Εμείς ζητούμε επιτακτικά συνάντηση με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Θεωρώ μπορούμε να βρούμε λύσεις. Είμαστε εδώ για το καλό του ποδοσφαίρου και της επαρχίας μας. Αν είναι εφικτό το θέμα να γίνει σε φάσεις. Να δούμε το θέμα με σοβαρότητα και να ξεπεραστούν όποια θέματα προκύψουν. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μεταφερθεί ο στίβος σε άλλο γήπεδο της επαρχίας. Να μην αδικηθεί κανένας, αυτό θέλουμε. Περιμένουμε χρόνια έργα υποδομών. Χαιρόμαστε όταν εξαγγέλλονται έργα αναβάθμισης».

-«Η μια επιλογή είναι να γίνουν αλλού τα έργα για το ταρτάν. Είναι και η πρόταση από τους επενδυτές της Πάφος FC που πρέπει να μελετήσει ο ΚΟΑ. Αν ανακαινιστεί το ταρτάν και ακολούθως αποφασιστεί πλήρης ανακαίνιση του γηπέδου, θα πάει χαμένη η ανακαίνιση του ταρτάν και τα χρήματα που θα δαπανηθούν», κατέληξε.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε την... επιστροφή του Ντένις Λαχτιόνοφ!-ThemaSports
27/12 @ 22:24

Ανακοίνωσε την... επιστροφή του Ντένις Λαχτιόνοφ!

Την πρόσληψη του Ρώσου προπονητή, Ντένις Λαχτιόνοφ ανακοίνωσε ο Ακρίτας Χλώρακας!

Ανακοίνωσε Jimmy Mpanzu-ThemaSports
14/09 @ 08:54

Ανακοίνωσε Jimmy Mpanzu

Ο Ακρίτας Χλώρακας ανακοίνωσε την απόκτηση του Jimmy Mpanzu.

Ενίσχυση με José Conceição-ThemaSports
09/09 @ 23:18

Ενίσχυση με José Conceição

Ο Ακρίτας ανακοίνωσε την απόκτηση του José Conceição.

Συμφωνία με Παναγιώτη Λουκά και... ανακοίνωση!-ThemaSports
02/09 @ 08:42

Συμφωνία με Παναγιώτη Λουκά και... ανακοίνωση!

Την απόκτηση του Κύπριου επιθετικού, Παναγιώτη Λουκά ανακοίνωσε ο Ακρίτας Χλώρακας.

Ανανέωσε με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Χριστόδουλο Παζάρο-ThemaSports
30/08 @ 22:51

Ανανέωσε με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Χριστόδουλο Παζάρο

Ο Ακρίτας Χλώρακας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χριστόδουλο Παζάρο.

Ατάκα για Λοΐζου από αντίπαλο: «Σε κάποιες φάσεις είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις»-ThemaSports
06/06 @ 15:35

Ατάκα για Λοΐζου από αντίπαλο: «Σε κάποιες φάσεις είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις»

Μιλώντας στον Super Sport FM ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα, για το ποιος ήταν ο αντίπαλος που τον δυσκόλεψε περισσότερο στο φετινό πρωτάθλημα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ