Πόλυς Χαραλάμπους

Την πρώτη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, είχε ο Απόλλωνας. «Έβγαλαν» κούραση, είχαν ξανά πολλές απουσίες οι κυανόλευκοι, ακόμα κι έτσι, είχαν την ευκαιρία στο φινάλε να συνεχίσουν την αλάνθαστη πορεία τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όσο κι αν λέγεται στο ποδόσφαιρο, πως όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται, θα κάνουν πολύ καιρό να ξεχάσουν – και να το «χωνέψουν» - πως κατάφερε ο Xάρης Μαυρίας, να μην στείλει την μπάλα στην εστία για να γράψει το 1-2, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Φυσικά και δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος, για το ότι επηρεάστηκε ο Ελλαδίτης διεθνής, από το ότι μπήκε στο «ψυγείο» για δυόμισι εβδομάδες και τον… ενέγραψαν εκ νέου στους καταλόγους της ΚΟΠ, μετά τον τραυματισμό του Μπα.   

Μερίδα οπαδών στέκονται και στο γκολ της Νέας Σαλαμίνας, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να μετρήσει.

Αν εξαιρεθεί μια επαναληπτική προβολή (αμέσως μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR) που έδειξε την μπάλα να περνά ολόκληρη την γραμμή, στις υπόλοιπες επαναληπτικές προβολές από την Cytavision, ήταν ζοφή η εικόνα, στο πρώτο γκελ της μπάλας αμέσως μετά το χτύπημα στο δοκάρι.  

Επανήλθε ξανά στις συζητήσεις των ποδοσφαιρόφιλων (με αφορμή και μια φάση που ζήτησε γκολ η ΑΕΛ στο ματς την Δόξα), το ότι η ΚΟΠ επικαλείται ψηλό κόστος και δεν… εισάγει την εφαρμογή «Goal Line Technology», για να πάψουν να μένουν σκιές, σε τέτοιου είδους φάσεις.

Ο Απόλλωνας χθες είχε καλά διαστήματα, αλλά υπήρξαν στιγμές που μερικοί παίχτες έμοιαζαν με κουρασμένα παλικάρια. Θεωρητικά είναι… γάντι η διακοπή για τους πρωταθλητές, φτάνει να έχουν κάμποσες επιστροφές με την επανέναρξη.

Οι πιο «μπαρουτοκαπνισμένοι» παίχτες είναι οι Πίττας και Ρομπέρζ. Δεν θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αφού κλήθηκαν από τον Τιμούρ Κετσπάγια για τους αγώνες με Ελλάδα και Κόσσοβο.

Ο «Ρόμπι» θα πρέπει να αγωνιστεί τουλάχιστον σε ένα ματς, ούτως ώστε να μπορεί τυπικά να λογίζεται ως Κύπριος στους καταλόγους της ΚΟΠ, για να αδειάσει θέση σε αυτόν των κοινοτικών – ξένων. Θα εγγραφεί στην θέση του ο Ίλιεφ.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν… -ThemaSports
02/05 @ 13:08

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν…

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης χθες είχε συνάντηση με τους Πάμπλο Ματσίν και Μάκη Παπαιωάννου. Έγινε ο απολογισμός της σεζόν (ο Ισπανός περί τα τέλη του 2023 έπιασε δουλειά στο Κολόσσι), οι δυο τεχνικοί υπεύθυνοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις.

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
02/05 @ 07:56

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη…

Το ΔΣ του σωματείου απέφυγε να πάρει θέση, για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Φοίβος Βάκη, να εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην Ομοσπονδία. Όπως γράψαμε προχθές εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Αθηνής, να συναντηθεί τόσο με τον ίδιο τον Βάκη, όσο και με τους προέδρους της εταιρίας Νίκος Κίρζη και της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκό.

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!-ThemaSports
30/04 @ 21:16

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!

Αποτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα-ThemaSports
30/04 @ 10:34

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Άσχημα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον ψεσινό (29/04) αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»-ThemaSports
29/04 @ 22:09

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ