Η φοβερή Αταλάντα επικράτησε 1-0 της Ρόμα στο «Ολίμπικο», ανέβηκε στην κορυφή της Serie A και περιμένει το αποτέλεσμα του Μίλαν-Νάπολι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα και να… καίει για τη φοβερή Αταλάντα! Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι «ξέρανε» τη Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο», ανέβηκε στην κορυφή της Serie A και συνεχίζει την τρελή της πορεία μετά από 7 αγωνιστικές.
Οι «μπεργκαμάσκι» παραμένουν αήττητοι με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ θα περιμένουν το αποτέλεσμα του Μίλαν-Νάπολι για να δουν αν θα μείνουν μόνοι πρώτοι. Από τη μεριά τους οι «τζαλορόσι» γνώρισαν τη δεύτερη ήττα της σεζόν, μένοντας στους 13 βαθμούς.
O Σκαλβίνι στο 37’ πάγωσε το «Ολίμπικο» με ένα πολύ ωραίο γκολ, κάνοντας το 1-0 για τους «μπερκαμάσκι». Οι Ρωμαίοι από το 57’ και μετά στερήθηκαν τον προπονητή τους, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε την κόκκινη κάρτα και απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο διότι διαμαρτυρήθηκε έξαλλα για μια παράβαση πέναλτι που δεν δόθηκε από τον διαιτητή.
Στην συνέχεια του αγώνα το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να απειλούν αμφότερες ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα. Η Αταλάντα κράτησε ως το φινάλε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ενώ η Ρόμα παρότι το πάλεψε δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα στη Serie A.
Η 7η αγωνιστική:
Παρασκευή 16/09
Σαλερνιτάνα-Λέτσε 1-2
(55' αυτ. Γκονζάλες - 43' Σίσεϊ, 83' Στρεφέτσα)
Σάββατο 17/09
Μπολόνια-Έμπολι 0-1
(75' Μπαντινέλι)
Σπέτσια-Σαμπντόρια 2-1
(12' Μουρίγιο, 72' Ενζολά - 11' Σαμπίρι)
Τορίνο-Σασουόλο 0-1
(90'+3' Άλβαρες)
Κυριακή 18/09
Ουντινέζε-Ίντερ 3-1
(22' αυτ. Σκρίνιαρ, 84' Μπιγιόλ, 90'+3' Αρσλάν - 5' Μπαρέλα)
Φιορεντίνα-Βερόνα 2-0
(13’ Ικονέ, 90’ Γκονζάλες)
Μόντσα-Γιουβέντους 1-0
(74’ Γκιτκιάερ)
Κρεμονέζε-Λάτσιο 0-4
(7’, 21’ πέν. Ιμόμπιλε, 45’+1’ Σάβιτς, 79’ Πέδρο)
Ρόμα-Αταλάντα 0-1
(35' Σκαλβίνι)
Μίλαν-Νάπολι (21:45)
Η επόμενη (8η) αγωνιστική:
Σάββατο (01/10)
Νάπολι-Τορίνο (16:00)
Ίντερ-Ρόμα (19:00)
Έμπολι-Μίλαν (21:45)
Κυριακή (02/10)
Λάτσιο-Σπέτσια (13:30)
Σασουόλο-Σαλερνιτάνα (16:00)
Λέτσε-Κρεμονέζε (16:00)
Σαμπντόρια-Μόντσα (16:00)
Αταλάντα-Φιορεντίνα (19:00)
Γιουβέντους-Μπολόνια (21:45)
Δευτέρα (03/10)
Βερόνα-Ουντινέζε (21:45)
sport-fm.gr
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 23:23
Σπουδαία νίκη της Σκεντίγια, η οποία επικράτησε 1-0 της Στεάουα Βουκουρεστίου του δικού μας, Ηλία Χαραλάμπους στα Σκόπια και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
22/07 @ 22:36
Την ώρα που η Κρίσταλ Πάλας προσέφυγε στο CAS, ζητώντας ακύρωση της απόφασης να υποβιβαστεί στο Conference League, οι οπαδοί της πήραν την κατάσταση στα χέρια τους!
22/07 @ 17:30
Σε οριστική συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Βίκτορ Γκιόκερες έχει φτάσει η Άρσεναλ, η οποία «πυροδοτεί» μία από τις μεγαλύτερες «βόμβες» του καλοκαιριού!
22/07 @ 14:36
Τι και αν ο Βίκτορ Γκιόκερες θέλει να αγωνιστεί αποκλειστικά στην Άρσεναλ και δεν δέχεται τίποτα άλλο; Άνθρωποι και μεσάζοντες στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας εξακολουθούν να πιέζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταθέσει πρόταση...
22/07 @ 10:38
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά και από τους πιο δημοφιλείς στα social media, με περισσότερους από 38 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.
22/07 @ 10:14
Εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή (18/07), έλαβε ο Πολ Γκασκόιν και σύμφωνα με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί αναρρώνει στο σπίτι του.
BEST OF THEMASPORTS