Πόλυς Χαραλάμπους

Η πειστική εμφάνιση στο ντέρμπι με την Ομόνοια, δεν είχε συνέχεια στην χθεσινή δεύτερη υποχρέωση του Απόλλωνα στους ομίλους του Κόνφερενς Ληγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πρωταθλητές προσγειώθηκαν ανώμαλα, αφού έχαναν με 0-3 με το τέλος του ημιχρόνου. «Έφτιαξαν» σε κάποιο βαθμό την εικόνα τους στην επανάληψη, μείωσαν σχετικά νωρίς (58’) με τον Γιάννη Πίττα, ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο να σώσουν βαθμό…

Στον απόηχο της ήττας από τους Ουκρανούς, κυριαρχούν δυο θέματα. Πρώτον, ότι προέκυψαν δυο νέοι μυικοί τραυματισμοί, αυτοί των Φιλιώτη και Μπα, αλλά και οι τοποθετήσεις του Φανούρη Κωνσταντίνου, που «φωτογράφισε» έμμεσα πλην σαφώς, ως υπεύθυνο για μη ικανοποιητική προετοιμασία της ομάδας, τον προηγούμενο προπονητή.

Η τοποθέτηση που έκανε χθες βράδυ, μετά το ματς πως «η ευθύνη βαραίνει εμάς ως διοίκηση, επειδή γνωρίζαμε από πέρσι ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούσαν σωστά και δεν προχωρήσαμε στο να προστατέψουμε την ομάδα νωρίτερα», ήταν έμμεσες «βολές» εναντίον του Τσόρνιγκερ.

*Παρέμβαση Φανούρη: "Η ευθύνη δεν βαραίνει τον Καταλά, αλλά εμάς..." 

Το ζήτημα βεβαίως τώρα, είναι πως… βελτιώνεται η κατάσταση στην πορεία. Επειδή, αν παρουσιάσει η ομάδα παρόμοια «συμπτώματα» σε ένα – δυο μήνες, θα είναι το ολιγότερο άστοχο να φταίει ο Γερμανός.

Πληροφορούμαστε, ότι αποφασίστηκε από τους τεχνικούς υπεύθυνους, ότι κατά την διακοπή του πρωταθλήματος, αμέσως μετά το κυριακάτικο ματς με την Νέα Σαλαμίνα, πέραν από τους παίχτες που θα έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, δεν πρόκειται να πάνε διακοπές.

Θα γίνει μίνι – προετοιμασία, ούτως ώστε να καλύψουν κάποιοι παίχτες το χαμένο έδαφος. Οι Φιλιώτης και Μπα, χάνουν σίγουρα το ματς της Κυριακής στο «Αμμόχωστος». Το ίδιο και ο Λιβανέζος Ζράντι. Μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, θα ξέρουμε και αν θα επιστρέψουν κάποιοι από τους παίχτες που έλειψαν στα τελευταία ματς. Αναφερόμαστε στους Νταμπό, Ντιγκινί, Χέντι και Βα.   

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ-ThemaSports
08/05 @ 10:16

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ

Ο Αντρέι Αρτεάν ήρθε στον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2025.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ