Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης που ακολούθησε του αγώνα στο ΓΣΠ απέναντι στην Ντνίπρο, έκανε παρέμβαση ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το εξής:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ο κύριος Καταλά δεν είναι πολλές ημέρες στην ομάδα και δεν του αναλογεί καμία ευθύνη στο τομέα αυτό, μας βαραίνει εμάς ως διοίκηση. Γνωρίζαμε κάποια πράγματα από πέρσι τα οποία δεν λειτουργούσαν σωστά (σ.σ φυσική κατάσταση) και δεν προχωρήσαμε στο να προστατέψουμε την ομάδα νωρίτερα, λαμβάνοντας τις αποφάσεις τις οποίες λάβαμε χάνοντας σημαντικό χρόνο, τον οποίο πληρώνει το τίμημα η ομάδα. Είναι φυσιολογικό να έχει τραυματισμούς Ιανουάριο και Φεβρουάριο παίζοντας Ευρώπη, αλλά είναι ανεπίτρεπτο στα πρώτα δέκα λεπτά να υπάρχουν δύο τραυματίες.

Θέλω να τονίσω ότι ουδεμία ευθύνη έχει ο γυμναστής της ομάδας μας, ο Σωτήρης Ρούσος, ο οποίος όπως και πέρσι έτσι και φέτος δεν αφέθηκε να δουλέψει όπως ο ίδιος επιθυμούσε, κάτι το οποίο πράττει τον τελευταίο ένα μήνα με τον Καταλά. Είμαι σίγουρος ότι τόσο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας όσο και η τεχνική ηγεσία θα βελτιώσουν την όλη κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες, εκμεταλλευόμενοι και τις διακοπές για τις Εθνικές ομάδες.

Ο κύριος Καταλά δυσκολεύεται πάρα πολύ στο να παρουσιάζει μια ανταγωνιστική ομάδα κάθε τρεις ημέρες. Θα πρέπει να περιμένουμε τις διακοπές για τις Εθνικές ομάδες, αυτές οι δυο διακοπές είναι σημαντικές για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, να βελτιώσουμε κάποιες σοβαρότατες αδυναμίες σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση. Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρά τα νέα περιστατικά».

Διαβάστε επίσης:  

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ