Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Ολυμπιακός είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Χάμες Ροντρίγκες και την Αλ Ραγιάν για να ενεργοποιήσει την δεύτερη τεράστια «βόμβα» μετά από αυτή του Μαρσέλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το όνομά του ψυθυρίζοταν εδώ και μερικές εβδομάδες. Οι πιθανότητες του να αποκτήσει ελληνική ομάδα τον Χάμες Ροντρίγκες φάνταζαν απειροελάχιστες τέλη Αυγούστου. Ναι, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έψαχνε τρόπο να... δραπετεύσει από το Κατάρ και την Αλ Ραγιάν, αλλά μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που θα ήθελαν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Λίγες όμως θα μπορούσαν να καλύψουν τον μισθό του (6.000.000 ευρώ τον χρόνο).

Τις τελευταίες μέρες, οι Κολομβιανοί άνοιγαν το παράθυρο για την Ελλάδα. Εγραφαν για ελληνικές ομάδες και τις τελευταίες ώρες αναφέρθηκαν και στον Παναθηναϊκό. Πιθανότατα όμως να μπέρδεψαν τις ομάδες. Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από το δεύτερο «μπαμ» του καλοκαιριού. Να φέρουν στην Ελλάδα τον Χάμες Ροντρίγκες!

Οι ίδιες πηγές από το Κατάρ και την Αλ Ραγιάν κάνουν λόγο για «τελικές διαπραγματεύσεις και διαδικαστικά θέματα με τον Ολυμπιακό» που τρέχουν οι δύο ομάδες για να κλείσει η μεταγραφή μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου όταν και θα λήξει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα για να μπει στο αεροπλάνο ο Κολομβιανός μέσος.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Gazzetta, οι δύο ομάδες μιλάνε για κατ' αρχήν δανεισμό του Χάμες και να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του ο Ολυμπιακός. Το σενάριο από το Κατάρ θέλει τους «ερυθρόλευκους» να πληρώνουν 2.000.000 ευρώ και τα άλλα 4.000.000 η Αλ Ραγιάν, ώστε να καλυφθεί το συμβόλαιο του Χάμες. Είναι ένα deal που φαίνεται να... πληγώνει την Αλ Ραγιάν, η οποία όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν με την πλάτη στον τοίχο μιας και ο Χάμες απαιτούσε την μεταγραφή του και αν έμενε στο Κατάρ και δεν θα αγωνιζόταν και η Αλ Ραγιάν θα έπρεπε να πληρώσει όλο το συμβόλαιό του.

gazzetta.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν από την UEFA!-ThemaSports
18/05 @ 13:37

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν από την UEFA!

Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο τον ΠΑΟΚ, αλλά και με απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο πρώτο εκτός έδρας ματς της νέας σεζόν εξαιτίας όσων συνέβησαν στον εντός έδρας αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ!

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης: Συνθήματα έξω από το ξενοδοχείο του από φίλους του ΠΑΟΚ!-ThemaSports
18/05 @ 13:25

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης: Συνθήματα έξω από το ξενοδοχείο του από φίλους του ΠΑΟΚ!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να περνούν έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας ορισμένα συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

Ο διπλός στόχος του Χρήστου Κόντη στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
18/05 @ 12:05

Ο διπλός στόχος του Χρήστου Κόντη στον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Κόντης μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή η ιδανική λύση για τον προβληματικό Παναθηναϊκό...

Πήραν άδεια όλες οι ΠΑΕ της Stοixιman Super League-ThemaSports
17/05 @ 23:40

Πήραν άδεια όλες οι ΠΑΕ της Stοixιman Super League

Κι οι 14 ομάδες που συμμετείχαν στη Stoiximan Super League 2023-2024 πήραν άδεια από την ΕΠΟ και θα συμμετάσχουν και στο επόμενο πρωτάθλημα, όπως και σε αυτό της Super League 2, όσον αφορά ΠΑΣ Γιάννινά και Κηφισιά.

Κόντης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Νίκη με Ολυμπιακό, Κύπελλο και να συνδεθούμε ξανά με τον κόσμο»-ThemaSports
17/05 @ 20:31

Κόντης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Νίκη με Ολυμπιακό, Κύπελλο και να συνδεθούμε ξανά με τον κόσμο»

Μήνυμα συσπείρωσης στους παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσε ο Χρήστος Κόντης.

Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του Τερίμ μετά το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 22:51

Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του Τερίμ μετά το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αινιγματική ανάρτηση από την κόρη του Φατίχ Τερίμ μετά το διαζύγιο του Τούρκου τεχνικού με τον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ