Πόλυς ΧαραλάμπουςΈγινε χθες η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα που θα ληφθούν στο κυριακάτικο (18/09) παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με τον Απόλλωνα στο γήπεδο «Αμμόχωστος».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αποφασίστηκε ότι ο Απόλλωνας θα έχει στην διάθεση του 1124 εισιτήρια, για το πέταλο της έδρας των ερυθρολεύκων.
Η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.
Η αστυνομία θα λάβει αυξημένα μέτρα την Κυριακή, επειδή την περασμένη αγωνιστική έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Νέας Σαλαμίνας, έξω από την «Αρένα» της Σκαλιώτικης ομάδας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 20:09
Ο Δρ. Κωνσταντίνος Ρούσσος αναλαμβάνει την προεδρία του Σωματείου του Απόλλωνα, διαδεχόμενος τον Γιώργο Αθηνή.
30/06 @ 20:06
O απερχόμενος πρόεδρος, Γιώργος Αθηνής στον απολογισμό του τόνισε ότι το σωματείο δεν έχει καμία οφειλή πέραν του δανείου που έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.
30/06 @ 18:31
Η Ομόνοια Αραδίππου ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αντρέα Σιήκκη στον Απόλλωνα.
30/06 @ 17:36
Ο Ανδρέας Σιήκκης μέσω social media αποχαιρέτησε την Ομόνοια Αραδίππου και είναι μια ανάσα από τον Απόλλωνα.
30/06 @ 09:00
Το σωματείο Απόλλωνας ενημερώνει τον κόσμο του για την σημερινή εκλογική γενική συνέλευση
29/06 @ 22:44
Ο Αντρέας Πετρίδης, γνωστός οπαδός του Απόλλωνα με το ψευδώνυμο «μπλε θεός», συνάντησε την παλιά δόξα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, Κώστα Μαλέκο και δεν έχασε την ευκαιρία για να βγάλει μία σέλφι μαζί του!
BEST OF THEMASPORTS