Η Ομόνοια 29Μ αναφέρεται στην πτώση του προπονητή της Αλκής Δάνο Δαμιανού ποστάροντας σχετικό βίντεο από το ματς της πρεμιέρας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Αναλυτικά:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Α.Λ.Σ ΟΜΟΝΟΙΑ (@pacomonia1948)

 


Βραβείο Α' αντρικού ρόλου ετοιμάζεται να πάρει ο προπονητής της Αλκής Δάνος Δαμιανού. Ο Μανώλης Ψαράς προπονητής τερματοφυλάκων της Αλκής βρίζει χυδαία προς την κερκίδα μας και ενώ ο κόσμος της ομάδας δεν ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, αποφασίζουν να στήσουν ένα γελοίο θέατρο.
Ο Μανώλης Ψαρά λέει στον Δάνο Δαμιανού να πέσει και αυτός χωρίς να τον έχει χτυπήσει τίποτα απολύτως σωριάζεται στο έδαφος διακόπτοντας το παιχνίδι. Όλα αυτά ενώ η ομάδα μας προηγείται με 3-0.
Τα πιο πάνω φαίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο που μας έχει σταλεί ενώ έχουμε ζητήσει και το κλειστό κύκλωμα του σταδίου το οποίο θα αποστείλουμε στην ΚΟΠ, καταγγέλοντας τον Δάνο Δαμιανού για την διακοπή του αγώνα με τους θεατρινισμούς του και θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία του. Την μη ύπαρξη κτυπήματος στο κεφάλι του "κύριου" Δαμιανού επιβεβαιώνει και ο Ιατρός του γηπέδου.
Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε στους φίλους της Αλκής ότι τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο η Αλκή έφευγε με το νικηφόρο 0-2 από το "Κερύνεια Επιστροφή" απέναντι στην ομάδα μας με τους οπαδούς μας παρά την ήττα να χειροκροτούν την ομάδα της Αλκής και τον τότε προπονητή της και τους ίδιους να ανταποδίδουν.
Φέτος που η ομάδα μας καθαρά και τίμια κέρδιζε στον αγωνιστικό χώρο κάποιοι πήγαν με τους θεατρινισμούς τους να μας κλέψουν. Να τους χαίρεστε για την ηθική τους.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

 

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Έχουν ήδη γράψει τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα...»-ThemaSports
03/05 @ 09:48

«Έχουν ήδη γράψει τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα...»

Ανακοίνωση από την Ομόνοια 29ης Μαΐου με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν.

Συνεχίζει με Βασίλη Βούζα η ΠΑΕΕΚ-ThemaSports
01/05 @ 14:22

Συνεχίζει με Βασίλη Βούζα η ΠΑΕΕΚ

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας, Βασίλη Βούζα, για ακόμα ένα χρόνο.

Τα πήρε όλα και έφυγε ο Χαραλάμπους-ThemaSports
30/04 @ 17:06

Τα πήρε όλα και έφυγε ο Χαραλάμπους

Σάρωσε τα βραβεία ο Μιχάλης Χαραλάμπους στα «PASP BEST 11 B’ DIVISION AWARDS 2023/24», τα οποία μεταδόθηκαν σήμερα από το κανάλι του ΠΑ.Σ.Π. στο YouTube.

Συναπάντημα προσφυγιάς με νικητή τον ΑΣΙΛ-ThemaSports
03/05 @ 12:45

Συναπάντημα προσφυγιάς με νικητή τον ΑΣΙΛ

Στον τελικό κυπέλλου μικρών κατηγοριών της σεζόν 2022/23 ο ΑΣΙΛ νίκησε 2-1 τον Διγενή στην ΑΕΚ Αρένα. Το ημερολόγιο έδειχνε... 3 Μαΐου 2023.

Το πανόραμα των μικρών κατηγοριών-ThemaSports
03/05 @ 14:01

Το πανόραμα των μικρών κατηγοριών

Το πανόραμα των μικρών κατηγοριών

ΧΑΜΟΣ για την πρωταθλήτρια Δόξα Παλαιομετόχου! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 16:04

ΧΑΜΟΣ για την πρωταθλήτρια Δόξα Παλαιομετόχου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δόξα Παλαιομετόχου είναι πρωταθλήτρια στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ