Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο "ΑΕΚ Αρένα", μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ρεν, ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο για μένα να εξηγήσω το αποψινό ματς, είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι και την προσπάθεια των παικτών. Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, είναι απλά άδικο. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήταν εδώ, ευχαριστώ και τους ποδοσφαιριστές που τα έδωσαν όλα. Το αποτέλεσμα παραμένει άδικο.

Σίγουρα είναι πιο δύσκολο μετά την ήττα. Για εμάς ο στόχος δεν αλλάζει, στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Βλέπουμε το επόμενο με τη Νέα Σαλαμίνα. Για 90 λεπτά παίξαμε πολύ καλά και αμυντικά και επιθετικά και αυτό κρατάμε, ότι είχαμε διάρκεια. Δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε με ηρεμία το επόμενο παιχνίδι.

Ο προπονητής της Ρεν είναι χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας του. Είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Ο Ιβάν έκανε πολύ καλή δουλειά, όπως και ο Φαράζ. Είμαι ευχαριστημένος από όλους, έκαναν όλοι εξαιρετική δουλειά, αλλά είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα».

Για το πως διαχειρίζεται την ήττα και την απογοήτευση: «Για να ελέγξουμε την απογοήτευση από τώρα, πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αυτό που θα κάνουμε είναι να ενθαρρύνουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Είναι δύσκολος αντίπαλος η Νέα Σαλαμίνα, η οποία έχει μόνο νίκες. Θα παίξουμε στο πρωτάθλημα όπως παίζουμε στην Ευρώπη».

Για τον Ροσάλες που έγινε αναγκαστική αλλαγή: «Ίσως να μην τα καταφέρει την Κυριακή, γιατί είχε ένα μικρό τραυματισμό πίσω στο πόδι. Από χθες δεν ένιωθε καλά, από το ημίχρονο και μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει».

Σημειώνουμε ότι πριν μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Όλτρα, έκανε μία σύντομη τοποθέτηση στη Cytavision:

«Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή δουλειά στο αποψινό παιχνίδι. Παίξαμε καλά, κάναμε ένα πολύ καλό ματς, είχαμε ευκαιρίες και ήμασταν επικίνδυνοι στο τρίτο του αντιπάλου, αλλά δυστυχώς χάσαμε στο τελευταίο λεπτό».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ