Στη γαλλική L' Equipe μίλησε ο άσος της ΑΕΚ, Ιμάντ Φαράζ ενόψει του αγώνα με τη Ρεν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα όσα είπε:

Τι περιμένει τη Ρεν το απόγευμα της Πέμπτης;
«Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, αλλά μην περιμένετε μια ατμόσφαιρα όπως αυτή που μπορεί να φανταστεί κάποιος στη Γαλλία. Δεν είναι μια κολασμένη ατμόσφαιρα. Είναι μια καλή ατμόσφαιρα, σ’ ένα μικρό γήπεδο. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί, παίζουν πολύ με την μπάλα, το παιχνίδι αρχίζει να ‘χτίζεται’ από πίσω. Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει έτσι στην Κύπρο. Οι υπόλοιπες παίζουν με πιο πολύ δύναμη. Δεν είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ για να δούμε τη Ρεν, είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Να νικήσουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

Μπορείς να μας περιγράψεις την ΑΕΚ;
«Υπάρχουν πολλές εθνικότητες (13), ένας προπονητής και ένας αθλητικός διευθυντής από την Ισπανία. Ερχόμενος εδώ έλεγα στον εαυτό μου ότι οι υποδομές δεν θα είναι κορυφαίες και τελικά έπαθα ένα μικρό σοκ. Μοιάζουν με αυτές στη Λιλ, έχουμε πισίνα, ένα νέο στάδιο 10.000 θέσεων, το γρασίδι είναι πολύ ωραίο, είναι ένας υγιής σύλλογος, δεν έχουμε προβλήματα με τις πληρωμές. Ο πρόεδρος είναι στην ομάδα αρκετά χρόνια και όλα είναι τακτοποιημένα».

Ποιους παίκτες οφείλει να προσέξει η Ρεν;
«Δεν είμαστε ομάδα που υπερισχύουν οι μονάδες. Αγωνιζόμαστε ως σύνολο. Η Ρεν πρέπει να προσέξει γενικά την ομάδα και την ικανότητά μας να συνδυαζόμαστε. Έχουμε την ισπανική νοοτροπία να μάχεται ο ένας για τον άλλο. Ο προπονητής επιμένει πολύ σε αυτό».

Πώς κατέληξες στην ΑΕΚ;
«Ήμουν στη Λιλ, ο πρόεδρος Ζεράρ Λοπέζ, ο οποίος είχε επίσης τη Μουσκρόν, ήθελε να στείλει εκεί παίκτες υπό τη μορφή δανεισμού. Αλλά είχαν γίνει υπερβολικά πολλοί δανεισμοί, οπότε εγώ έπρεπε να φύγω με μεταγραφή. Μου υποσχέθηκαν ότι θα μπορούσα να επιστρέψω στη Λιλ στο τέλος της σεζόν. Το πρόβλημα ήταν πως ο Λόπεζ εγκατέλειψε το σύλλογο μεσούσης της σεζόν και εγώ βρέθηκα «κρεμασμένος». Ο ατζέντης μου είχε επαφές στην Κύπρο, και με την ΑΕΚ που στόχευε την έξοδο στην Ευρώπη. Είδα το στιλ της ομάδας και μου ταίριαζε. Το ποδοσφαιρικό επίπεδο αλλά και η πόλη είναι σπουδαία, είμαι ευτυχισμένος».

Αντιμετωπίζοντας τη Ρεν στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι σημαντικό να δείξεις την αξία σου;
«Χάρηκα που κληρωθήκαμε με τη Ρεν. Μπορούσαμε επίσης να πέσουμε τη Μονακό, αλλά πάντοτε μου άρεσε η Ρεν. Είναι σημαντικό παιχνίδι, διότι είναι ευρωπαϊκό και ακόμη πιο σημαντικό, γιατί αντίπαλος είναι ένας γαλλικός σύλλογος. Στα 19 μου έπαιζα στη Λιγκ 1 με προπονητή τον Μαρσέλο Μπιέλσα (στη Λιλ). Θέλω να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνω μεγάλα παιχνίδια σε τέτοιες στιγμές».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»-ThemaSports
06/05 @ 18:49

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»

Ανάρτηση από το οργανωμένο σύνολο της ΑΕΚ.

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!-ThemaSports
06/05 @ 12:19

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!

Δεν το βλέπουμε και συχνά, ειδικά στην Κύπρο, ένας ποδοσφαιριστής να σκοράρει μόλις ένα γκολ στους τελευταίους τρεις μήνες της σεζόν και να παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ για τις ομάδες του Α' γκρουπ, στο φετινό πρωτάθλημα Α' κατηγορίας!

Να εκπληρώσει το όνειρο!-ThemaSports
05/05 @ 13:15

Να εκπληρώσει το όνειρο!

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι θέλει να εκπληρώσει το όνειρο του πρωταθλήματος

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού-ThemaSports
04/05 @ 18:30

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού

Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της και η ομάδα της δική της.

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο-ThemaSports
03/05 @ 09:41

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο

Το σοκ του ματς με την Ανόρθωση ανήκει στην ιστορία και στην ΑΕΚ άνοιξε ήδη η τελευταία σελίδα του βιβλίο της σεζόν 2023/24.

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ