Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στο «ΑΕΚ Αρένα», ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του αυριανού (08/09, 19:45) ματς με αντίπαλο τη Γαλλική Ρεν, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τους ποδοσφαιριστές της Κυπριακής ομάδας εκπροσώπησε ο Κύπρος Χριστοφόρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπαν:

Χοσέ Λουίς Όλτρα: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το πρώτο στους ομίλους. Έχω προειδοποιήσει τους παίκτες μου ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, πολύ αθλητική και πολύ ποιοτική. Θα έχουμε την ευκαιρία αν δουλέψουμε το 100%. Χρειαζόμαστε κάθε δυνατή ατμόσφαιρα και εννοώ την υποστήριξη από τον κόσμο που είχαμε στα προηγούμενα μας παιχνίδια. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε το σοβαρό πρόβλημα με τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα. Εκτός λίστας έπρεπε να μείνουν οι Ρομό και Κάσας μετά από δική μου απόφαση. Εκτός είναι και ο Ασάντε. Μέσα στη λίστα για πρώτη φορά είναι οι Γκόρτιτς και Πονς. Για μένα είναι σημαντικό, ότι θα είμαι προπονητής αύριο σε παιχνίδι ομίλων. Τώρα αντιλαμβάνεσαι τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης. Το θεωρώ πολύ ξεχωριστό το παιχνίδι και θέλω μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Θέλουμε το ίδιο, μια special ατμόσφαιρα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για τον στόχο της ΑΕΚ: «Ο στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Τα παιχνίδια στους ομίλους δεν αποτελούν εξαίρεση. Έχουμε ένα δύσκολο γκρουπ. Μπορεί να μην είναι οι καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση οι Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Κιέβου και Ρεν, έιναι όμως δυνατές ομάδες. Ανησυχώ για το αυριανό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια πλήρη ομάδα με ταχύτητα και αρκετά αθλητική. Ο στόχος παραμένει όμως η νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Αν εξασφαλίσουμε τη συνέχεια, είτε στις πρώτες δύο θέσεις είτε στην 3η που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ, θα είναι πολύ σημαντικό για όλη την ομάδα».

Για το αν είναι η πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με τις ομάδες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στα προκριματικά: «Έχω δει τρία παιχνίδια της Ρεν. Έχω μιλήσει με τον Φαράζ. Νομίζω ότι είναι πιο πλήρης ομάδα από τις Μίντιλαντ, Παρτιζάν και Ντνίπρο. Αγωνίζεται σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ναι είναι η καλύτερη που θα αντιμετωπίσουμε στη μέχρι στιγμής ευρωπαϊκή μας πορεία».

Για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ρεν: «Όλα τα σημεία είναι δυνατά της Ρεν. Αν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό, είναι ότι αν και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, δεν σκοράρει πολλά γκολ και αυτό εύχομαι να γίνει και αύριο. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Είναι μια ομάδα με σωστό πλάνο και φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αν κάνουμε το παιχνίδι που κάναμε στα προηγούμενα, θα έχουμε την ευκαιρία ακόμα και για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο, όμως είναι εφικτό».

Για την απόφαση του να αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας τους Ρόμο και Κάσας: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση, όμως έπρεπε να έχουμε τρεις τερματοφύλακες στη λίστα. Έτσι είναι οι κανονισμοί. Όταν ο Μίλος που είναι τερματοφύλακας μπήκε στη λίστα, έπρεπε να αφήσουμε έναν παίκτη έξω. Έχουμε πέντε παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στα άκρα και ο Κάσας κρίναμε πως έπρεπε να μείνει έξω. Είναι δύσκολο για μένα. Ισχύει το ίδιο και για τον Ρόμο. Έχουμε στην επίθεση τους Ρόμο, Ολατούντζι, Ράφα και Ιβάν, άρα έπρεπε να μείνει ένας εκτός, γιατί κρίναμε πως θέλουμε να έχουμε έξτρα επιλογή στη μεσαία γραμμή με τον Πονς. Συγνώμη στον Κάσας και στον Ρόμο που είναι πολύ καλοί επαγγελματίες, παίκτες και χαρακτήρες. Υπάρχουν όμως κανόνες και πρέπει να τους ακολουθούμε. Έχουμε 11 ποδοσφαιριστές και μπορούν να γίνουν και 5 αλλαγές. Αυτοί είναι οι κανόνες, δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Είναι σίγουρα άδικο για τους δύο παίκτες και πολύ δύσκολο για τον προπονητή».

Κύπρος Χριστοφόρου: «Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θα παλέψουμε για τη νίκη, κόντρα με μία πολύ δυνατή ομάδα. Παίζουμε για πρώτη φορά στους ομίλους στο γήπεδο μας, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου στο πιο κάτω βίντεο:

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιθετικά ή υπομονετικά? -ThemaSports
07/05 @ 15:10

Επιθετικά ή υπομονετικά?

Είναι ένα ερώτημα για το πως θα προσεγγίσει η ΑΕΚ τον αγώνα

Γιγαντοοθόνη πίσω από τη νότια κερκίδα στην Αρένα!-ThemaSports
07/05 @ 12:22

Γιγαντοοθόνη πίσω από τη νότια κερκίδα στην Αρένα!

Ετοιμάζει ωραία πράγματα η ΑΕΚ ενόψει του τελικού πρωταθλήματος

Κωνσταντίνου: «Η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες όυτε από δυσκολίες»-ThemaSports
07/05 @ 12:00

Κωνσταντίνου: «Η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες όυτε από δυσκολίες»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Γιώργος Κωνσταντίνου

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»-ThemaSports
06/05 @ 18:49

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»

Ανάρτηση από το οργανωμένο σύνολο της ΑΕΚ.

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!-ThemaSports
06/05 @ 12:19

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!

Δεν το βλέπουμε και συχνά, ειδικά στην Κύπρο, ένας ποδοσφαιριστής να σκοράρει μόλις ένα γκολ στους τελευταίους τρεις μήνες της σεζόν και να παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ για τις ομάδες του Α' γκρουπ, στο φετινό πρωτάθλημα Α' κατηγορίας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ