Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει πολλαπλά οφέλη, έχει σκορπίσει ικανοποίηση στο οικοδόμημα της ομάδας. Είχαμε 25 χρόνια να το πετύχουμε. Η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα που διαθέτει πάρα πολύ κόσμο και με τον κόσμο μας στο γήπεδό μας, μπορούμε να αποκτήσουμε μεγάλη δυναμική. Όμως, ήταν τρεις βαθμοί, τα πανηγύρια τελείωσαν χθες και από σήμερα ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αντίπαλο. Ο ποδοσφαιρικός χάρτης έχει αλλάξει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να δίνουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους ώστε στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

Αν τα νικηφόρα γκολ τα έβαλε ο… κόσμος: «Τα έβαλε και ο κόσμος. Για να πετύχει μία ποδοσφαιρική ομάδα, πρέπει να υπάρχει ενότητα σε όλους τους τομείς. Όταν καταφέρνουμε να είμαστε ενωμένοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και κόσμος, μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα, ειδικά στην έδρα μας. Το πιστεύουμε, πρέπει να το πιστέψει και ο κόσμος. Ασφαλώς είμαστε χαρούμενοι, όμως χαμηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Για τον κόσμο: «Είχαμε περίπου 3000 χθες. Μπορούμε και περισσότερους, αλλά αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία της ημέρας. Θεωρώ πως στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας θα έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο. Πέρα από το ευχαριστώ στον κόσμο, θέλουμε να κάνουμε ένα κάλεσμα για τα εισιτήρια διαρκείας. Γνωρίζει πολύ καλά ο κόσμος πως λειτουργεί η ομάδα και θα πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος για να ανταποκρινόμαστε και εμείς στις υποχρεώσεις μας».

Για τα αγωνιστικά: «Θα έχουμε έξι επιστροφές. Ο Τιμόθεος Παύλου, ο Τσίκο Μπάνζα, ήμασταν άτυχοι με τον τραυματισμό των δύο κεντρικών αμυντικών μας, Ντάτκοβιτς και Κατσικά, ο Σέρτζιο χρειάζεται δύο εβδομάδες για να είναι στα επιθυμητά επίπεδα και να μπορεί να αγωνιστεί και ο Μποτεάκ που θέλει και αυτός δύο-τρεις εβδομάδες. Ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ποιότητα, αλλά και άνεση στον προπονητή μας να έχει περισσότερες επιλογές».

Αν ήταν υπέρβαση η μεταγραφή Μποτεάκ: «Δεν ήταν υπέρβαση. Η πραγματικότητα ήταν πως δεν ήταν στο πλάνο. Είχε ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Δεν θα προχωρούσαμε σε άλλη μεταγραφή. Είχε προκύψει η περίπτωση Μποτεάκ, δεν μας άφησε ασυγκίνητους και αφού στην τελευταία μέρα των μεταγραφών, τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά, προχωρήσαμε στην απόκτησή του. Ήταν μία μεταγραφή που έγινε με την συνεισφορά κάποιων φίλων του σωματείο που τους ευχαριστούμε».

 
 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διπλή προσθήκη για Σαλαμίνα-ThemaSports
02/05 @ 10:40

Διπλή προσθήκη για Σαλαμίνα

Σημαντική εξέλιξη στους ερυθρόλευκους ενόψει της νέας σεζόν

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου-ThemaSports
30/04 @ 15:43

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
30/04 @ 13:38

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα

Παρελθόν από την Νέα Σαλαμίνα αποτελεί ο προπονητής Κ-19 της ομάδας Μάριος Χριστοδούλου. Οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. 

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»-ThemaSports
27/04 @ 21:14

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 κόντρα στον Εθνικό Άχνας. 

15ΧΡΟΝΟΣ!-ThemaSports
27/04 @ 21:05

15ΧΡΟΝΟΣ!

Ο Ανδρέας Μαυρουδής (28/06/2008) ντεμπούταρε με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας δύο μήνες προτού γίνει 16 ετών.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ