Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Φώτη Κίτσου για back up του Λέζιακς, υπό την μορφή δανεισμού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:
Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την απόκτηση του 19χρονου αριστερού ακραίου αμυντικού, Φώτη Κίτσου, με τη μορφή δανεισμού για μια αγωνιστική περίοδο.
Ο Φώτης Κίτσος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς και κατά την περσινή σεζόν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, καταγράφοντας συνολικά οκτώ συμμετοχές. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδος.
Καλωσορίζουμε τον Φώτη Κίτσο στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
Διαβάστε την ανάρτηση του Κρις Τριανταφυλλίδης στο «X» ο οποίος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, σημειώνοντας πως δύο παράγοντες λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όταν κάποιος προχωρήσει σε έμβασμα στην Κύπρο από το εξωτερικό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/06 @ 21:30
Διαβάστε την ανακοίνωση από τους φίλους της Ομόνοιας ULTRAS 12
11/06 @ 16:38
Ανάρτηση από την Ομόνοια για τον Πανίκο Κρυστάλλη ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε για ένα μήνα την φανέλα της Ομόνοιας
11/06 @ 20:07
Η Ομόνοια αν καταφέρει να κρατήσει Λοΐζου και Σεμέδο θα πρέπει να τους στηρίξει με παίκτες εξίσου ποιοτικούς
11/06 @ 11:58
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
11/06 @ 09:51
Ο Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα προσχέδιο με τις προτάσεις του για αλλαγές στην ΚΟΠ και εν μέσω διεργασιών για την εκλογή νέου προέδρου ψάχνουν συμμάχους.
10/06 @ 14:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Κρίστης Θεοφίλου. Έκανε αναφορά στην επιστροφή του Χένινγκ Μπεργκ στην Ομόνοια.
BEST OF THEMASPORTS