Πόλυς Χαραλάμπους

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η Ομόνοια ανέβασε στα… ουράνια τους χιλιάδες οπαδούς της, ωστόσο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος «έσπασε τα μούτρα της» απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας στην Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Λίγο το ροτέισιον του Νιλ Λένον (ήταν κερκίδα λόγω τιμωρίας) που χάλασε την χημεία, λίγο το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων που τους φόρτωσε με άγχος, έφεραν την ανώμαλη προσγείωση των κυπελλούχων.

Είναι πολύ νωρίς, να βγει κάποιος να εκτιμήσει, ότι η Ομόνοια θα έχει τα ίδια με τα περσινά, δηλαδή θα παθαίνει «βραχυκύκλωμα» με μικρομεσαίες ομάδες και θα «πετάει» εύκολα βαθμούς.

Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, που ψιλο-έφτιαξε την εικόνα της η ομάδα της Λευκωσίας, υπήρχαν παίχτες που βρισκόντουσαν αλλού. Είχαν μερικές φάσεις να φέρουν στα ίσα το ματς, κινδύνεψαν σοβαρά σε κάποιες φάσεις να δεχθούν και δεύτερο τέρμα.

Ο παράγοντας ομαλή μετάβαση από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα, «πονοκεφαλιάζει» ήδη τον Βορειο-Ιρλανδό τεχνικό, αφού κι ο προκάτοχος του στον πράσινο πάγκο, είχε προβλήματα κατά καιρούς, στο διάστημα που η ομάδα έπαιζε στους ευρωπαικούς ομίλους.

Το ροτέισιον θέλει «τέχνη», αλλά μοιάζει με αναγκαίο «κακό», επειδή αν χρησιμοποιούνται συνεχώς κάποιοι βασικοί παίχτες, θα έλθει στιγμή που θα κλατάρουν.

Έκανε επίσημο ντεμπούτο ο Μορέτο Κασσάμα, μπήκε αλλαγή στις αρχές της επανάληψης. «Έβγαλε» κι αυτός πολλά νεύρα μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει το ματς. Ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή Κουμή, να του βγάλει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Θα κάτσει μόνο για ένα παιχνίδι, δυο παιχνίδια θα μείνει έξω ο Παναγιώτου επειδή του έδειξε απευθείας κόκκινη ο ρεφ.

Κι αυτή η απόφαση ήταν σωστή, αφού ο παίχτης στον οποίο έκανε φάουλ ο Κύπριος στόπερ, θα έβγαινε μόνος με τον Ουζόχο, έστω κι αν ήταν σχετικά μακριά από την επανορθωτική…

Το ζήτημα πλέον για την Ομόνοια,  είναι να συνέλθει άμεσα. Έχει ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική, το Σάββατο (3/9) θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Έκαμε γκέλα κι η ομάδα της Λάρνακας στην πρεμιέρα, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Δόξα στην «ΑΕΚ Αρένα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 16:57

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-2023.

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη-ThemaSports
02/05 @ 11:55

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη

Η Ομόνοια παρουσιάζει όλα τα δεδομένα των παρουσιών της τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)-ThemaSports
02/05 @ 10:15

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)

Ο κόσμος δίκαια τον ψήφισε ως πολυτιμότερο στο ντέμρπι με τον ΑΠΟΕΛ και ο Μίλετιτς πήρε το βραβείο του

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ