Την απόκτηση της Sharlissa De Jesus ανακοίνωσε το πετοσφαιρικό τμήμα της Νέας Σαλαμίνας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την Πορτορικανή διεθνή ακραία Sharlissa De Jesus για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023.
Η 23χρονη ακραία αγωνίστηκε αρχικά την τετραετία 2017-2021 στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών με την φανέλα του The Citadel, ενώ στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τα χρώματα του ΑΟ Μαρκόπουλου. Το φετινό καλοκαίρι χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα Γυναικών του Πουέρτο Ρίκο για την διόργανωση του Pan American Cup 2022.
Καλωσορίζουμε την Sharlissa στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!
🔴🏐🔴🏐🔴
#SoloSalamina #Neasalaminavolleywomen #NeaSalaminavolley
Δεν μπορεί απ' ότι φαίνεται να διαχειριστεί τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Σκεντίγια στον Β' προκριματικό του Champions League, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/07 @ 12:06
Με Χρυσό Μετάλλιο και νέο ρεκόρ έφυγε από τον Βόλο και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, η αθλήτρια της bwin Ελίνα Τζένγκο, στέλνοντας μήνυμα για νέες διακρίσεις κι επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της
29/07 @ 11:40
Με την μεγαλύτερη αποστολή αθλητών συμμετείχε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή στο 18ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων (EYOF), που διεξήχθηκε στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας και στο Όσιγιεκ της Κροατίας.
28/07 @ 08:09
Το 9ο της συνολικά μετάλλιο σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, και 5ο ασημένιο (2-5-2), κατέκτησε πριν από λίγο η Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία τερμάτισε στη 2η θέση των 200μ. σε 23.06 (+0,4 μ/δ), κάτι που όπως δήλωσε στην ΕΡΤ την ικανοποιεί, αφού την διατηρεί στις θέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο τού Τόκιο.
27/07 @ 22:53
Ασύλληπτος Καραλής! Πέρασε τα 5.92μ., άγγιξε τα 6.11μ. και στη δεύτερη και στην τρίτη του προσπάθεια και κατέκτησε, φυσικά, το χρυσό στο Βαλκανικό. Το θαύμα δεν έγινε… αλλά πλησιάζει!
27/07 @ 16:00
Την είσοδο της στον τελικό της σφυροβολίας και την 8η θέση στον κόσμο πανηγύρισε η Αιμιλία Κολοκοτρώνη στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Rhine-Ruhr 2025!
27/07 @ 15:55
Χρυσός ο Αλέξανδρος Γκαμράουϊ στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, χάρισε το πρώτο μετάλλιο που έχει κατακτηθεί ποτέ στη σφυροβολία στο ΕΥΟF 2025
BEST OF THEMASPORTS