Να που τελικά το halo φάνηκε σωτήριο για ακόμα μια φορά, καθώς ο Ζέιν Μαλόνεϊ βγήκε σώος από το μονοθέσιο του, μετά από τη σύγκρουση του με τον Όλιβερ Γκαίτε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια πολύ σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε δύο πελάτες, είχαν δύο πιλότοι στο πρωτάθλημα της Formula 3, με το halo να φαίνεται σωτήριο για ακόμα μια φορά.

Για την ακρίβεια, ο Ζέιν Μαλόνεϊ είχε μια σύγκρουση με τον Όλιβερ Γκαίτε και έφυγαν στην αμμοπαγίδα, ενώ ο 18χρονος οδηγός έφυγε πάνω στα προστατευτικά, τα οποία φάνηκαν εξίσου σωτήρια όσο και το halo, αφού ο πιλότος της trident βγήκε χωρίς κάποιο πρόβλημα από το μονοθέσιο του.

 

Στη συνέχεια και οι δύο μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο ιατρικό κέντρο της πίστας, για να πάρουν εξιτήριο λίγο αργότερα. Η σύγκρουση αυτή έφερε και καθυστέρηση 25 λεπτών στις κατατακτήριες δοκιμές της F1, για να επισκευαστεί η ζημιά στις μπαριέρες.

 

sport-fm.gr

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο-ThemaSports
18/05 @ 15:22

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ που δημοσίευσε η ΚΟΕΑΣ από το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting που διεξήχθη χθες βράδυ (17/05) στο Τσίρειο:

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος-ThemaSports
18/05 @ 13:11

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος

Η μεγάλη στιγμή έφθασε στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος, με τον Κεραυνό Rollers και τον Απόλλωνα να διεκδικούν το βράδυ της Κυριακής (29/05) τον τίτλο. Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 11:37

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Άλλη μία λαμπερή βραδιά έζησαν οι φίλοι του στίβου στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024.

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 19:07

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πανό για τον Αλέξανδρο Πουρσανίδη στο Τσίρειο Στάδιο.

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής-ThemaSports
17/05 @ 12:28

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

«Με το νούμερο 1 στις πόρτες ενός Ford Mustang, χάρη στην στήριξη του χρυσού μου χορηγού την εταιρεία HTFX, ξεκινά η αντεπίθεσή μου αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία» δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος το Σαββατοκύριακο (18-19/05) θα ριχθεί στη μάχη για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το EURO NASCAR PRO.

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο -ThemaSports
16/05 @ 21:11

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο

Με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από όλο τον κόσμο και με την παρουσία όλων των Κύπριων πρωταθλητών και πρωταθλητριών, πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024, το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ