Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ομόνοιας, Τάκης Μαυρής, την επομένη της θριαμβευτικής πρόκρισης της ομάδας του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μόνο με την κλήρωση που ήταν πάρα πολύ δύσκολη και τις εμφανίσεις που είχε στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών στο Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα, είχαμε τις αμφιβολίες μας. Όμως είδαμε στην πορεία ότι έχει και ποιότητα και βάθος η Ομόνοια. Ο προπονητής της Γάνδης που είπε αυτά τα λόγια για την Ομόνοια, τα λέει όλα. Ειδικά για το χθεσινό παιχνίδι να πω συγχαρητήρια και μπράβο στους παίκτες, αλλά το μεγάλο μπράβο πάει στον κόσμο. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα και όταν φοράς τη φανέλα της Ομόνοιας και παίζεις μπροστά σε αυτό τον κόσμο, λες κι ευχαριστώ. Ζήσαμε κι εμείς εποχές με τέτοια ατμόσφαιρα.

Να συγχαρούμε και την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο ανέβηκε και χαίρομαι πολύ όταν βλέπεις δικά μας παιδιά, αλλά και σε άλλες ομάδες να παίζουν Κύπριοι παίκτες. Κερδίζουν αυτοί οι παίκτες με τέτοιες εμφανίσεις στην Ευρώπη. Από το No1 μέχρι τον τελευταίο παίκτη που έπαιξε σε αυτήν την ομάδα, αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά για τον Φαμπιάνο ότι και να πούμε είναι λίγο. Δείχνει ο προπονητής στην προπόνηση ότι όλοι διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Αυτό είναι μεγάλο προτέρημα για τους παίκτες και δίνει ψυχολογία. Και στους δύο αγώνες δεν υστέρησε κάποιος παίκτης κι αυτό οφείλεται στον προπονητή».

Για τους Χαραλάμπους, Κακουλλή και Παναγιώτου: «Και οι τρεις απέδειξαν ότι διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα της Ομόνοιας. Από πέρσι χρησιμοποιεί τον Χαράλαμπο και ούτε καταλάβεις ότι είναι νεαρός ποδοσφαιριστής. Ο Παναγιώτου άψογος, ο Κακουλλής με τα τρεξίματα, την πίεση, την ασίστ στο Βέλγιο, το γκολ χθες, τι να πούμε. Ταυτόχρονα και οι άλλοι έτρεξαν χιλιόμετρα και ήταν άψογοι».

Για τον προπονητή και για την ενίσχυση: «Είναι γεμάτη ομάδα με δυνατό ρόστερ, διότι το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να δίνουν τα πάντα για να παίρνουν βαθμούς. Ξέρει ο προπονητής τι χρειάζεται η ομάδα. Κοουτσάρει τη δική του ομάδα. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του αξιολογούν τους αντίπαλους και όλοι μαζί κάνουν άψογη δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι το ομαδικό πνεύμα».

Για το αν περίμενε τέτοιες εμφανίσεις σε αυτό το σημείο: «Όχι. Περιμέναμε βελτιωμένη εμφάνιση, αλλά όχι αυτές τις εμφανίσεις».

Για τον Λοΐζου: «Ελπίζω να κλείσει θετικά το θέμα. Είναι ένα μωρό που δεν ξέρει άλλη λέξη πέραν της Ομόνοιας. Ελπίζω να πάρει σωστή απόφαση, τον χρειάζεται η ομάδα και πιστεύω θα καταφέρει να ανοίξει τα φτερά του και να παίξει σε κάποια άλλη χώρα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ