Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο "ΑΕΚ Αρένα", μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντνίπρο, ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν έχω πολλά να πω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου που έδειξαν ότι είναι γενναιά ομάδα, ήθελαν να να νικήσουν και να γράψουν ιστορία και το πέτυχαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το απόλαυσαν όπως το απολαύσαμε κι εμείς. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν το πίστευε από την αρχή, ότι η ομάδα του θα έφτανε αήττητη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Το ιδανικό θα ήταν να αγωνιστούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Γιουρόπα είναι μια μεγάλη διοργάνωση και θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε με μεγάλους αντιπάλους. Από τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να σκεφτούμε το παιχνίδι πρωταθλήματος».

Για το πρώτο μηδέν παθητικό για την ομάδα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε για πρώτη φορά και κρατήσαμε το μηδέν. Ήμασταν και λίγο τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο, αφού είχε ευκαιρίες ο αντίπαλος».

Για την εμφάνιση στο Β΄ ημίχρονο: «Είμαι χαρούμενος για όλους, για την συμπεριφορά των παικτών. Στο ημίχρονο τους είπα ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά και μου άρεσε που στο Β΄ μέρος επέστρεψαν και ήταν βελτιωμένοι».

Για τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε αυτή την στήριξη, αυτή την ατμόσφαιρα και αυτόν τον κόσμο που είναι κοντά μας και φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος».

Για το ότι θα έχει πολλά μαζεμένα παιχνίδια πλέον η ομάδα του: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τους χρειαζόμαστε όλους, είναι πολλά τα παιχνίδια. Μου δίνει τη δυνατότητα αυτό το ρόστερ να παίξω διαφορετικά, με άλλη τακτική και άλλο πλάνο. Πρέπει όλοι να είναι σε ετοιμότητα. Δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε έντεκα παίκτες, αλλά θα γίνονται αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο-ThemaSports
03/05 @ 09:41

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο

Το σοκ του ματς με την Ανόρθωση ανήκει στην ιστορία και στην ΑΕΚ άνοιξε ήδη η τελευταία σελίδα του βιβλίο της σεζόν 2023/24.

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:50

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)

Στιγμές από το παρελθόν θυμάται η ΑΕΚ με διπλό από το ΓΣΠ επι εποχής Μπεν Σιμόν

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ  -ThemaSports
30/04 @ 22:45

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να πάρει μέρος της Βόρειας κερκίδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ