Όλα όσα είπαν στη συνέντευξη Τύπου στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά και ο τερματοφύλακας, Αλεξαντρ Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Καταλά: «Πρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, σε επίθεση και άμυνα. Θα δώσουμε βάρος στην επίθεση γιατί πρέπει να σκοράρουμε. Όμως κάποια λάθη, όπως αυτά που είχαμε στο πρώτο μέρος πρέπει να τα αποφύγουμε. Φιλοδοξώ ότι μπορούμε να προκριθούμε. Θα δούμε αύριο ποιοι θα αγωνιστούν είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή. Αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι».

Για τον Χουάνγκ του Ολυμπιακού: «Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός, με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ο Χουάνγκ κινείται ανάμεσα στις γραμμές και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε πρώτοι στις μονομαχίες, να κερδίζουμε τις δεύτερες μπάλες. Να μπορέσουμε να βγούμε στην επίθεση και να πετύχουμε το γκολ που θα μας χαρίσει την πρόκριση»

Για το ενδεχόμενο το παιχνίδι να πάει στα πέναλτι: «Τέτοιοι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Το ψυχολογικό κομμάτι μπορεί να επηρεάσει πολύ. Εκτός από το ενδεχόμενο να πάμε στα πέναλτι το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να έχουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει: «Η τακτική μας δεν αλλάζει ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και αυτό έχει ρίσκο όταν θα επιτεθείς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα αυξηθούν οι πιθανότητες μας. Ο τρόπος παιχνιδιού δεν αλλάξει. Τα κλειδιά είναι το πάθος και η μαχητικότητα».

Για το ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές: «Αρέσκεται στο να παίζει ποδόσφαιρο με κατοχή και να επιτίθεται. Κάνει αλλαγές συχνά. Ίσως να υπάρξουν αλλαγές και στην ενδεκάδα και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

----------------------------------------------------

Γιοβάνοβιτς:

«Ξέρουμε το μέγεθος του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι έχει το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός λόγω της έδρας. Έχουμε την ποιότητα. Θα δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος. Αυτοί οι αγώνες ίσως κριθούν στις λεπτομέρειες. Αν πάμε στα πέναλτι θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ εγώ και οι συμπαίκτες μου είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ