Πόλυς ΧαραλάμπουςΜετά τον αγώνα της Πέμπτης, θα κοιτάξουν ξανά το κομμάτι της περαιτέρω ενίσχυσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χωρίς να σημαίνει τούτο, ότι ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κονναφής δεν προετοιμάζεται αναλόγως, για να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες έχει το ρόστερ.
Θεωρούμε δεδομένο ότι θα γίνει μια κίνηση θα αφορά ακραίο επιθετικό. Ο προηγούμενος προπονητής δεν έπαιζε με… καθαρόαιμους εξτρέμ, όμως ο Νταβίτ Καταλά, όπως έδειξε κατά την θητεία στον πάγκο της ΑΕΚ, δίδει μεγάλη σημασία στην δημιουργία φάσεων από τις πτέρυγες.
Βάσει των όσων διαρρέουν, θα γίνουν άλλες δυο μετεγγραφές.
Τέλη της επόμενης εβδομάδας, θα «κλειδωθεί» και η λίστα των κοινοτικών και ξένων που θα δηλωθούν για το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας θυμίζουμε θα κάνει πρεμιέρα την μεθεπόμενη Τρίτη (30/8) με την ΕΝΠ στο Τσίρειο.
Η «πολυκοσμία» στον άξονα και οι περιορισμένες (καθαρόαιμες) λύσεις εξτρέμ…
Κανονικά στην προπόνηση ήταν και σήμερα ο Μάουρο Καμορανέζι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ματς της παρασκευής με την ΑΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/04 @ 21:17
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ.
22/04 @ 17:37
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, για το αποψινό (19:00) ντέρμπι στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ:
22/04 @ 10:35
Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Πάφο λίγο πριν την μάχη τους στο κύπελλο
17/04 @ 20:40
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καλά στατιστικά κόντρα στην Πάφο
17/04 @ 17:00
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με αφορμή τους εορτασμούς του Πάσχα, αντιπροσωπεία της ομάδας μας μαζί με τον Μεγάλο μας Χορηγό, Stoiximan, επισκέφθηκε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο γηροκομείο – κέντρο αποκατάστασης και αναπήρων.
16/04 @ 14:55
Ανάρτηση από το τμήμα Βόλεϊ του Απόλλωνα για την στήριξη του κόσμου στον τελικό κυπέλλου
BEST OF THEMASPORTS