Η Πάφος είναι κοντά στην απόκτηση του Μαμαντού Κανέ ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς από το 2021, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2025.
Ο 25χρονος μέσος από την Γουινέα αναμένεται ότι θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες. Την περσινή σεζόν κατέγραψε 11 συμμετοχές στην Νέφτσι Μπακού και 7 στον Ολυμπιακό.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή για τον οποίον ο Πέδρο Μαρτίντς επέμεινε για να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να βρίσκεται στην προετοιμασία των Πειραιωτών στην Αυστρία.
Ο Κανέ διαθέτει τα απαραίτητα φυσικά προσόντα για να... καταπίνει χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή, καθώς τα τρεξίματα είναι το σημείο αναφοράς για τον Αφρικανό χαφ.
Ο Κανέ είναι διεθνής 17 φορές, ενώ σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογείται στο 1 εκ. ευρώ.
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, για τα πλέι-οφ του Champions League.
Δηλώσεις τον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ειδικός αναλυτής και πρώην προπονητής, Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου, ο οποίος μίλησε για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Πάφου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, για τα πλέι-οφ του Champions League.