Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Τζουγκάρντεν στο πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (23/08, 19:00) στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι "γαλαζοκίτρινοι" όμως, ορμώμενοι από το ένδοξο ευρωπαϊκό παρελθόν τους, πιστεύουν στην ανατροπή και το... "φωνάζουν".

Για να γίνει πραγματικότητα βέβαια ένα τέτοιο σενάριο, θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να σκοράρει σε ένα παιχνίδι, περισσότερα γκολ απ΄ όσα σκόραρε στα προηγούμενα πέντε φετινά ευρωπαϊκά του παιχνίδια, όπου πέτυχε συνολικά μόλις τρία τέρματα, απέναντι στις αδύναμες Μπότεφ (2) και Κιζιλζάρ (1). Και νοουμένου ότι θα κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, εκτός κι αν βάλει πάνω από τέσσερα γκολ.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο της παράτασης και των πέναλτι, αν η Κυπριακή ομάδα κερδίσει με τρία τέρματα διαφορά με οποιοδήποτε σκορ, μιας και πλέον έχει καταργηθεί ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ.

Είναι αυτονόητο πως για να καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να φτάσει σε μία τέτοια ανατροπή απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, θα πρέπει αφενός να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι και αφετέρου οι Σουηδοί να βρεθούν σε κακή μέρα. Αλλά και να τον ευνοήσουν και οι συγκυρίες, όπως ευνόησαν την Τζουγκάρντεν στο πρώτο παιχνίδι και να έχει φυσικά και την τύχη με το μέρος του.

Είναι πολλά που πρέπει να συμβούν, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ και έχουμε δει στο παρελθόν και μεγαλύτερες ανατροπές, ο ΑΠΟΕΛ δικαιούται να ελπίζει στο "θαύμα". Άλλωστε, μπορεί π.χ. να υπάρξει μία αποβολή των Σουηδών νωρίς στο ματς που να αλλάξει τις ισορροπίες και να δούμε ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Κυπριακής ομάδας, η οποία σημειωτέον, θα έχει τη συμπαράσταση των χιλιάδων οπαδών της που θα κάνουν... "καμίνι" το ΓΣΠ.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!-ThemaSports
18/04 @ 17:22

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει ότι και στο παρελθόν μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον Άρη

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση  με Άρη-ThemaSports
18/04 @ 11:01

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση με Άρη

Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για την προπώληση με Άρη και τα εισιτήρια που έχουν κοπεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των γαλαζοκιτρίνων φέτος.

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!-ThemaSports
17/04 @ 12:25

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!

Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ, για τις δωρεάν ανοικτές προπονήσεις της Ακαδήμιας των γαλαζοκιτρίνων.

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…-ThemaSports
16/04 @ 22:25

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο λογικά θα κατάλαβε το λάθος του!

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!-ThemaSports
16/04 @ 17:42

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!

Ο... κυνικός ΑΠΟΕΛ πήρε μια μεγάλης σημασίας νίκη στην Πάφο και όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε νίκη θα έχει προστιθέμενη αξία.

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ!-ThemaSports
16/04 @ 12:40

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ!

Ο ΑΠΟΕΛ ηρέμησε με την νίκη στην Πάφο και τώρα βλέπει Άρη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ