Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Tύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, την επομένη της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο και πολύπειρο αντίπαλο. Δεν μας αποπροσανατόλισε ο αποκλεισμός του από το Τσάμπιονς Λιγκ και τη Μακάμπι Χάιφα. Από την άλλη, εμείς δείξαμε πως στην Κύπρο είμαστε δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Δύσκολα μας κέρδισαν ομάδες ευρωπαϊκές στην Κύπρο. Αυτές που μας νίκησαν, ίσως να είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Δείξαμε σφυγμό και ότι θα είμαστε εξαιρετική ομάδα και στη νέα σεζόν. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος δείχνει ότι δώσαμε τα πάντα. Είδαμε παίκτες να μπορούν να δώσουν λύσεις από τον πάγκο και ακόμη δεν είναι έτοιμοι. Το 1-1 δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, αλλά όπως είπε ο κ. Καταλά, μπορούμε να τα καταφέρουμε και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Θα πάμε στον Πειραιά για να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες μας».

Για το καλό ξεκίνημα του Απόλλωνα και την αντίδραση του Ολυμπιακού: «Τέτοιου είδους ομάδες όταν ανεβάσουν ρυθμό, μπορούν να σου βάλουν πίεση όποτε θέλουν. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, την πίεση την έχει ο Ολυμπιακός και εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε για τη μεγάλη πρόκριση. Έχοντας κατά νου τι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη κόντρα σε ισάξιους αντίπαλους με τον Ολυμπιακό ή μεγαλύτερους».

Για την εικόνα της ομάδας: «Τον πραγματικό Απόλλωνα θα τον δούμε σε 2-3 βδομάδες, να δουλέψει ο Καταλά με τους παίκτες. Είμαστε και αισθανόμαστε πολύ δυνατοί και θεωρώ πως ο Απόλλωνας φέτος θα είναι σε θέση να διεκδικήσει και να κατακτήσει εκ νέου το πρωτάθλημα. Έχουμε τρομερό ρόστερ. Πρέπει ο κ. Καταλά να διορθώσει τις αδυναμίες που πρόσεξε και να περάσει τη φιλοσοφία του».

Για τη στήριξη των οπαδών: «Το να παίρνεις 9.500 κόσμο στη Λευκωσία μέσα στις καλοκαιρινές άδειες είναι μεγάλο πράγμα. Είναι η μεγάλη μας δύναμη, υπάρχει ενότητα και πρωτοφανής συσπείρωση. Αν είμασταν στη Λεμεσό θα είχαμε 15.000. Έχουμε όλα τα φόντα για διακρίσεις στην Ευρώπη και κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Περιμένουμε πως τα 1.500 εισιτήρια για το “Γ. Καραϊσκάκης” θα εξαντληθούν. Έχοντας στο πλευρό μας αυτό τον κόσμο, μαζί με την ποιότητα της ομάδας, στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η κατάκτηση του νταμπλ».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε τελειώσει. Όμως για να είμαι πιο σωστός, περιμένουμε να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος για να είμαστε 100% σίγουροι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ζράντι είναι πανέτοιμος. Αναμένουμε τον Αλεσάμι και τον Μαλεκκίδη. Ο Νταμπό είναι εκτός, λόγω του μυϊκού τραυματισμού του στο Σούπερ Καπ. Αναμένουμε και τον Ρέθιο, αλλά κέρδισαν έδαφος αυτοί που αγωνίστηκαν χθες. Είδαμε και τους νεοφερμένους να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Έχουμε αρκετούς παίκτες, αυτοί που ήταν εκτός και μαζί με αυτούς που ήταν στην αποστολή, για να συνθέσουν έναν ισχυρό Απόλλωνα. Θα πρέπει να μοχθήσουν αρκετά όσοι θέλουν να μας νικήσουν».

Για το πότε θα μπουν στο νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Αυτό μας ενημερώνουν καθημερινώς. Το έργο έχει αποπερατωθεί και μένει ο περιβάλλοντας χώρος που προχωράει σημαντικά και έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες εντός του γηπέδου».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τις 6000 και νομίζω ότι θα ξεπεράσουμε σύντομα και τις 7000. Δεν υπάρχει περίπτωση να στερηθούμε την έδρα μας, γιατί συμβαίνουν διάφορα πράγματα. Ο κόσμος του Απόλλωνα γράφει ιστορία και μας δίνει τεράστια δύναμη για να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ποσό για Μάρκες-ThemaSports
19/04 @ 11:21

Το ποσό για Μάρκες

Με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες κάνει δικό του τον Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας.

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!-ThemaSports
19/04 @ 11:04

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!

Προχωρά στην απόκτηση του Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας, με τους κυανόλευκους να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κρατήσουν μόνιμα στο λιμάνι της Λεμεσού.

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό -ThemaSports
19/04 @ 09:00

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό

Τέσσερις μέρες πριν τον επαναληπτικό με την Πάφο, ο οποίος δεν είχε ευτυχές φινάλε για τον Απόλλωνα, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, είχε δώσει μια υπόσχεση... Ήταν στο Gala Dinner στο ξενοδοχείο Four Seasons στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 70χρονα του σωματείου.

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/04 @ 23:14

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ποστάρισμα του στα social media ο Εκπολό, ευχαριστεί τον κόσμο του Απόλλωνα για τη συμπαράσταση του στον ψεσινό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφο.

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»-ThemaSports
18/04 @ 21:49

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»

Μήνυμα από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Πέδρο Μάρκες στα social media, για τον χθεσινό αποκλεισμό στο κύπελλο από την Πάφο.

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:45

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανάρτηση του στα social media, ο επίσημος Απόλλωνας ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την εντυπωσιακή παρουσία του στον ψεσινό (17/04) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο στο στάδιο «Αλφαμέγα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ