Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, την επομένη του σπουδαίου διπλού των "πράσινων" κόντρα στη Γάνδη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη νίκη της Ομόνοιας κόντρα σε Βελγική ομάδα εκτός έδρας: «Δεν ξέρω αν έχετε κάποια στατιστικά, αν είναι και η πρώτη νίκη Κυπριακής ομάδας στο Βέλγιο. Αν δεν κάνω λάθος ισχύει αυτό, πέραν από πρώτη νίκη της Ομόνοιας. Αν απομονώσεις το αποτέλεσμα το χθεσινό, αν δεν πας να πεις πως περιμένεις να δεις αν περάσεις, είναι ιστορικό αποτέλεσμα. Δεν βλέπεις συχνά τέτοια αποτέλεσμα σε πλέι-οφ μιας τέτοιας διοργάνωσης. Ήταν ένα αποτέλεσμα-έκπληξη, με ένα σκορ σε τέτοιο επίπεδο πολύ καλό. Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα έγινε πολλή δουλειά, κυριάρχησε το ομαδικό πνεύμα, σε κάποιες φάσεις είδαμε και παίκτες να θυσιάζονται για την μπάλα, είχαμε πάθος, η ομάδα ήταν διαβασμένη».

Για το πλάνο του Λένον: «Είμασταν προσαρμοσμένοι στις ανάγκες και στη δυναμικότητα του αντιπάλου, δεν περιμέναμε να έχουμε τη Γάνδη στο μισό γήπεδο. Ένα σενάριο που δεν περίμενε κανείς. Μας βγήκε το παιχνίδι, είχαμε και τύχη. Κάναμε όμως τη μισή δουλειά και έχουμε την άλλη μισή στο ΓΣΠ. Ίσως να είναι και πιο δύσκολο, διότι οι Βέλγοι είναι συνειδητοποιημένοι. Ο προπονητής έστειλε το μήνυμα ότι η πρόκριση είναι ανοικτή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα γεμίσει το γήπεδο και θέλουμε να είναι μεγάλο μας όπλο ο κόσμος».

Για το γεγονός ότι η Ομόνοια δεν έδειχνε έτοιμη και πήγε στο Βέλγιο και πέτυχε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα: «Πρέπει να καταλάβουμε ή μάλλον, πρέπει να αρχίζουμε να βάζουμε στη νοοτροπία και στην κουλτούρα μας ότι οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί και μπορούν να διαφοροποιήσουν την απόδοση τους. Κάναμε ένα δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ για να δούμε που είμαστε. Ήταν και το Σούπερ Καπ δυνατό ματς και με έναν νέο σχηματισμό και χωρίς προπονητή στον πάγκο. Ήταν χρήσιμο, διότι έπρεπε να δούμε που πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε σωστοί και είδαμε το χθεσινό αποτέλεσμα πως ήρθε. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από το πρώτο φιλικό ή το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για τους νεαρούς Κύπριους: «Όσον αφορά στους νεαρούς, δεν ξέρω αν πρέπει να λέμε για “νεαρούς παίκτες” πια. Είναι χρόνια στην Ομόνοια. Πρέπει να σταματήσουμε να το λέμε. Είναι έτοιμοι παίκτες. Έπαιξαν απέναντι στη Γάνδη και ήταν εξαιρετικοί, έπαιξαν και πέρσι στους ομίλους. Αν τους βλέπαμε για πρώτη φορά χθες και ήταν από άλλη χώρα, θα λέγαμε “α Παναγία μου που βρήκαμε τέτοιους παίκτες;”. Από εκεί και πέρα ήταν τεράστια η συμβολή και του Φαμπιάνο».

Για τη Γάνδη: «Κατά την άποψη μου θα είναι καλύτερη στη ρεβάνς. Στο πρώτο μέρος τους αιφνιδιάσαμε, όμως στο δεύτερο ήταν καλύτερη από εμάς. Αλλά κι εμείς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο άθλημα, δεν είναι μαθηματικά, ούτε μία σειρά στην τηλεόραση που γνωρίζεις το τέλος. Πρέπει να είσαι έτοιμος και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια χωρίς καμία δόση υπερβολής».

Για τα εισιτήρια του επαναληπτικού: «Πιθανότατα σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έχουμε ανακοίνωση για την έναρξη της προπώλησης. Εισπράττουμε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ευχαριστούμε τον κόσμο και αυτούς που έκαναν το δύσκολο ταξίδι στο Βέλγιο. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους και βοήθησαν την ομάδα. Ευχαριστούμε και όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους από μακριά. Τώρα ετοιμάζεται από το τμήμα των εισιτηρίων η τιμολόγηση. Πιστεύω θα είναι αρκετά καλές οι τιμές».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
24/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
24/04 @ 10:37

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»

Δύο αδέρφια Ομονοιάτες έκαναν εισφορά στον λογαριασμό για το χρέος για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ανέβασαν το πιο κάτω συγκινητικό μήνυμα στα social media:

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 22:50

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με την γυναίκα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ