Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην πήρε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα στην Κύπρο, όμως εκτός ότι έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, «κέρδισε» τον Χουάνγκ Ιν Μπέομ που έβγαλε... μάτια!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή (18/8) ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, για τα playoffs του Europa League.

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην πήραν τη νίκη, αν και έχασαν στο δεύτερο ημίχρονο ένα... κάρο σημαντικές ευκαιρίες, όμως αυτό που μένει είναι ενθουσιασμός από την εμφάνιση στο ΓΣΠ.

Από τη μια, οι «ερυθρόλευκοι» πλέον κρατούν την πρόκριση στα χέρια τους, αφού η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του καθιστά αυτόματα φαβορί λόγω έδρας.

Από την άλλη, οι Ραντζέλοβιτς και Κούντε που μέχρι στιγμής δεν είχαν δείξει και πολλά, άρεσαν αρκετά, όμως αυτός που ξεχώρισε ήταν ο μαγικός Χουάνγκ Ιν Μπέομ.

Ο Κορεάτης εξτρέμ, έκανε τον Κάρλος Κορμπεράν και τους φίλους του Ολυμπιακού να τρίβουν τα μάτια τους, αφού μέσα στην μέτρια εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, μοιάζει με όαση.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, εκτός από το εκπληκτικό τελείωμά του για την ισοφάριση, είναι μέχρι να τραυματιστεί (ελαφρά) μέσα σε όλα και δείχνει υπερπολύτιμος.

Ευχάριστη έκπληξη φυσικά για όλους στον οργανισμό των Πειραιωτών ήταν και η παρουσία του κόσμου στην Κύπρο. Πάνω από 2000 φίλοι του από το νησί αλλά και από την Ελλάδα, δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ενώ αν είχαν δοθεί περισσότερα εισιτήρια θα είχαν εξαντληθεί, μιας και η δίψα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μεγάλοι. Οι παίκτες δεν άφησαν έτσι τους οπαδούς τους, αφού στο φινάλε πέταξαν στις κερκίδες τις φανέλες τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!-ThemaSports
24/04 @ 21:36

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Το στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων μειώνει αισθητά τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»-ThemaSports
24/04 @ 20:51

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»

Πυρά κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη που διηύθυνε το Λαμία-ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
24/04 @ 19:44

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια και πριν από λίγο έγινε γνωστή η 11άδα της Ένωσης, με την έκπληξη να ακούει στο όνομα του Σέρχιο Αραούχο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ