Πόλυς Χαραλάμπους

Την πρώτη της νίκη μακριά από την Λευκωσία, στα πλέι οφφ του Γιουρόπα Ληγκ, πέτυχε η Ομόνοια. Η άλωση της Γάνδης, ήταν απο τις πιο εκκωφαντικές επιτυχίες των πρασίνων στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πήραν το διπλό στο Βέλγιο, γιατί εμφανίστηκαν στο γήπεδο χωρίς να υπερτιμήσουν τον αντίπαλο, τους βγήκε το πλάνο, αλλά φαίνεται ότι τους ήθελε κι η μπάλα!

Στην φάση του πρώτου γκολ, ο εξελίξιμος χαφ Χάμπος Χαραλάμπους επιχείρησε το σουτ, κόντραρε στο πόδι του Ελ Γκαντέου (επηρεάζοντας και την προσπάθεια του γκολκίπερ να αποκρούσει) και πήγε μέσα η μπάλα.  

Και στο δεύτερο γκολ του Μπάρκερ, από την στιγμή που «γέμισε» το πόδι του, ήταν αδύνατο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να αποτρέψει το 0-2.

Φυσικά δεν ξεχάσαμε τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ο οποίος κατέβασε τα ρολά σε μερικές φάσεις που χρειάστηκε. Έχουν… λείψει τα εγκωμιαστικά σχόλια που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, για την τεράστια συμβολή του Βραζιλιάνου κέρβερου, στις στιγμές δόξας των πρασίνων τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Όποιος αφήσει εκτός… εξίσωσης των Νιλ Λένον, σημαίνει ότι έχει εμπάθεια με τον Βορειο-Ιρλανδό τεχνικό. Είχε δεχθεί κριτική για την εικόνα που έβγαλε το τριφύλλι με τον Απόλλωνα, προφανώς αυτός σκεφτόταν παραπάνω την ευρωπαική πρεμιέρα της ομάδας. 

Το εισιτήριο για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ, φυσικά και δεν είναι ακόμα κλειδωμένο. Θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα σε έξι μέρες στο ΓΣΠ, θα κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, αλλά μόνο με αγωνιστική πειθαρχία και χωρίς τάσεις εφησυχασμού θα ολοκληρωθεί επιτυχώς η… δουλειά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ThemaSports
05/05 @ 21:14

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Γιαν Λέτσιακς δύσκολα θα παραμείνει στην Ομόνοια.

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…-ThemaSports
05/05 @ 17:33

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί, στην συνέχεια βρήκε ρυθμό και αποτελεί πλέον αξιόπιστη επιλογή για την άμυνα.

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!-ThemaSports
05/05 @ 20:15

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!

Στις 15 Ιουνίου 2023 ο Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων είχε ανακοινώσει την παραίτηση του (άλλαξε απόφαση στην συνέχεια).

Τότε έκανε νταμπλ!-ThemaSports
05/05 @ 11:40

Τότε έκανε νταμπλ!

Η Ομόνοια φορτσάρει σιγά σιγά για το 3ο συνεχόμενο της κύπελλο

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ