Πόλυς Χαραλάμπους

Την πρώτη της νίκη μακριά από την Λευκωσία, στα πλέι οφφ του Γιουρόπα Ληγκ, πέτυχε η Ομόνοια. Η άλωση της Γάνδης, ήταν απο τις πιο εκκωφαντικές επιτυχίες των πρασίνων στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πήραν το διπλό στο Βέλγιο, γιατί εμφανίστηκαν στο γήπεδο χωρίς να υπερτιμήσουν τον αντίπαλο, τους βγήκε το πλάνο, αλλά φαίνεται ότι τους ήθελε κι η μπάλα!

Στην φάση του πρώτου γκολ, ο εξελίξιμος χαφ Χάμπος Χαραλάμπους επιχείρησε το σουτ, κόντραρε στο πόδι του Ελ Γκαντέου (επηρεάζοντας και την προσπάθεια του γκολκίπερ να αποκρούσει) και πήγε μέσα η μπάλα.  

Και στο δεύτερο γκολ του Μπάρκερ, από την στιγμή που «γέμισε» το πόδι του, ήταν αδύνατο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να αποτρέψει το 0-2.

Φυσικά δεν ξεχάσαμε τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ο οποίος κατέβασε τα ρολά σε μερικές φάσεις που χρειάστηκε. Έχουν… λείψει τα εγκωμιαστικά σχόλια που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, για την τεράστια συμβολή του Βραζιλιάνου κέρβερου, στις στιγμές δόξας των πρασίνων τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Όποιος αφήσει εκτός… εξίσωσης των Νιλ Λένον, σημαίνει ότι έχει εμπάθεια με τον Βορειο-Ιρλανδό τεχνικό. Είχε δεχθεί κριτική για την εικόνα που έβγαλε το τριφύλλι με τον Απόλλωνα, προφανώς αυτός σκεφτόταν παραπάνω την ευρωπαική πρεμιέρα της ομάδας. 

Το εισιτήριο για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ, φυσικά και δεν είναι ακόμα κλειδωμένο. Θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα σε έξι μέρες στο ΓΣΠ, θα κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, αλλά μόνο με αγωνιστική πειθαρχία και χωρίς τάσεις εφησυχασμού θα ολοκληρωθεί επιτυχώς η… δουλειά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 19:11

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι τερματοφύλακες της Ομόνοιας επισκέφθηκαν την ακαδημία τερματοφυλάκων, Cyprus Goalkeepers School - CGS και χάρισαν χαμόγελα στους μικρούς πορτιέρο.

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ