Ισόπαλο 1-1 έληξε το αποψινό παιχνίδι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον πρωταθλητή Κύπρου Απόλλωνα και τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό Πειραιώς, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Κυπριακή ομάδα προηγήθηκε στ0 18΄ με τον Γιάνγκα, οι "ερυθρόλευκοι" απάντησαν νωρίς με τον εκπληκτικό Χουάνγκ και έχασαν τρομερές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ!

Το 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (25/08) στο "Καραϊσκάκη", με την Ελλαδική ομάδα πάντως να τα έχει με την τύχη της για τις ευκαιρίες που έχασε, αν και ο Απόλλωνας είχε τις δικές του φάσεις για να σκοράρει.

Στο πρώτο 20λεπτο ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και πιο αποφασιστικός, σκόραρε ένα γκολ και με τη βοήθεια της τύχης στο 18΄ κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα, ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Κούντε, αλλά στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, έχοντας ως κινητήριο μοχλό τον εξαιρετικό Χουάνγκ, ο οποίος στο 29΄ έφερε το ματς στα ίσα και έλεγξαν το ρυθμό μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, χωρίς να απειληθούν.

Στην επανάληψη, η Ελλαδική ομάδα μπήκε φουριόζα και είχε ένα εκρηκτικό τέταρτο (50΄-65΄), όπου έκανε ότι ήθελε απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά ο Ελ Αραμπί έχασε τα... άχαστα και μαζί την ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια, μετά και τις αλλαγές που έκανε ο Καταλά, ο Απόλλωνας ισορρόπησε και έψαξε το γκολ σε κάποιες στιγμές, απέναντι στους "ερυθρόλευκους" που έμειναν από δυνάμεις και έδειχναν να συμβιβάζονται με 1-1, αφού έχουν τη ρεβάνς στην έδρα τους.

Η Κυπριακή ομάδα πάντως παραλίγο να... "ξεράνει" τους Πειραιώτες στις καθυστερήσεις και να δημιουργήσει νέα δεδομένα ενόψει του επαναληπτικού, αφού ο Χέντι σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ σε μία οριακή φάση!

Η LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

90΄+5΄ Ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ του Χέντι. Ήταν οριακά εκτεθειμένος ο επιθετικός του Απόλλωνα. Δύσκολη φάση πάντως...

64΄ Απίστευτο! Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Ελ Αραμπί έβγαλε τον Χουάνγκ μόνο του απέναντι από τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έσωσε τον Απόλλωνα με εξαιρετική επέμβαση!

61΄ Πολύ καλή σέντρα του Χαμάς, ο Ντιγκινί δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά, έξω η μπάλα.

57΄ Νέα τρομερή φάση για τους Πειραιώτες με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση μετά από μπαλιά του Ραντζέλοβιτς!

56΄ Οφσάιντ ο Ελ Αραμπί, πέρασε ελάχιστα άουτ η κεφαλιά του μετά από φάουλ του Ζινκερνάγκελ.

55΄ Νέα μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό! Ο Χουάνγκ έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια, αλλά η παράλληλη μπαλιά του δεν κατέληξε σε γκολ από τον Ελ Αραμπί!

54΄ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Τετ α τετ με τον Γιοβάνοβιτς ο Ελ Αραμπί μετά από πάσα του Ραντζέλοβιτς, αλλά ολιγώρησε και δεν τελείωσε τη φάση, με αποτέλεσμα να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

52΄ Υπέροχη μπαλιά του Χουάνγκ για τον Ελ Αραμπί, ο Γιοβάνοβιτς βγήκε και έδιωξε την μπάλα.

50΄ Προσωρινή διακοπή λόγω πυκνού καπνού στην κερκίδα των οπαδών του Απόλλωνα από τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά...

Απόλλων-Ολυμπιακός 1-1: Δείτε τα στατιστικά του Α΄ ημιχρόνου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

43΄ Κεφαλιά από τον Ελ Αραμπί από καλή θέση, άουτ.

29΄ ΓΚΟΟΟΛΛ ο Ολυμπιακός! Ντεμπούτο με γκολ για τον Χουάνγκ, ο οποίος απέφυγε εξαιρετικά τον αντίπαλο αμυντικό μετά από στρώσιμο του Ρέαμπτσιουκ και σκόραρε στο τετ α τετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

26΄ Μακρινό συρτό σουτ από τον Πίττα, άουτ η μπάλα.

18΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τον Απόλλωνα! Ο Γιάνγκα βγήκε τετ α τετ και σκόραρε μετά από κόντρα στον Σισέ σε μακρινό σουτ, γράφοντας το 1-0!

17΄ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Τρομερό μακρινό σουτ του Κούντε, στη συμβολή των δοκών η μπάλα...

10΄ Γκολ για τον Απόλλωνα με τον Πίττα, αλλά ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ.

Δυνατό σουτ από τον Εμβιλά έξω από την περιοχή, ψηλά άουτ η μπάλα.

Σέντρα-σουτ του Κυριάκου από δεξιά, ο Βατσλίκ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

Άστοχο σουτ από τον Ραντζέλοβιτς.

Στην κερκίδα του Ολυμπιακού με τατουάζ ΘΥΡΑ 9! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ατμόσφαιρα... ντέρμπι στο ΓΣΠ: «Φωτιά» στη Νότια οι Απολλωνίστες - Τα ΚΟΡΕΟ Θύρας 1 και Θύρας 7 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η υποδοχή των παικτών του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο ΤΡΕΙΣ διατηρήθηκαν στο αρχικό σχήμα!

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: / 83΄ Χασάν, 90΄+8΄ Ντε Λα Φουέντε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων (Καταλά): Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πέιμπερνς, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Κυριάκου (60΄ Μπα), Βα (46΄ Ογκεντά), Πίττας, Ντιγκινί (75΄ Χέντι), Γιάνγκα (60΄ Σαχάρ).

Ολυμπιακός Πειραιώς (Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Κούντε (90΄+2΄ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς (80΄ Βρουσάι), Χουάνγκ (66΄ Αγκιμπού), Ζινκερνάγκελ (79΄ Ντε Λα Φουέντε), Ελ Αραμπί (67΄ Χασάν).

Διαιτητής
José María Sánchez ESP

Βοηθοί Διαιτητές
Raúl Cabañero ESP
Iñigo Prieto ESP

Τέταρτος Διαιτητής
José Luis Munuera ESP

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΚΑΡΕ το «Άνφιλντ» η Αταλάντα - Τεράστιο διπλό της Ρόμα, νίκες και για Λεβερκούζεν, Μπενφίκα-ThemaSports
12/04 @ 00:15

ΣΟΚΑΡΕ το «Άνφιλντ» η Αταλάντα - Τεράστιο διπλό της Ρόμα, νίκες και για Λεβερκούζεν, Μπενφίκα

Τεράστια διπλά πέτυχαν Αταλάντα και Ρόμα κόντρα σε Λίβερπουλ (0-3) και Μίλαν (0-1) κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκρισης για τους «4»! Νίκες και για Λεβερκούζεν-Μπενφίκα απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Μαρσέιγ.

Λίβερπουλ: Χωρίς σημαίες το KOP κόντρα στην Αταλάντα - Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/04 @ 17:29

Λίβερπουλ: Χωρίς σημαίες το KOP κόντρα στην Αταλάντα - Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ γνωστοποίησαν πως στο ματς κόντρα στην Αταλάντα δεν θα υπάρχουν σημαίες στο Kop ως αντίδραση στην αύξηση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας τη νέα σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει πως καταλαβαίνει τη στάση τους.

Απίθανη απάντηση Κλοπ σε Τσέχο δημοσιογράφο: «Να τον πάρω μαζί μου στις διακοπές;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
Φουλ για τους «8» του Europa League η Μίλαν - Σαρωτική Μαρσέιγ, προβάδισμα για Φράιμπουργκ-ThemaSports
08/03 @ 00:17

Φουλ για τους «8» του Europa League η Μίλαν - Σαρωτική Μαρσέιγ, προβάδισμα για Φράιμπουργκ

Νίκη-μισή πρόκριση επί της Σλάβια (4-2) πανηγύρισε η Μίλαν. Σαρωτική η Μαρσέιγ, σφράγισε ήδη το εισιτήριο για τους «8» με το 4-0 επί της Βιγιαρεάλ. Προβάδισμα η Φράιμπουργκ επί της Γουέστ Χαμ (1-0).

Ο Κονατέ «προειδοποίησε» τον Κλοπ: Η ατάκα για τραυματισμό και η… αισιοδοξία στη Λίβερπουλ!-ThemaSports
07/03 @ 23:25

Ο Κονατέ «προειδοποίησε» τον Κλοπ: Η ατάκα για τραυματισμό και η… αισιοδοξία στη Λίβερπουλ!

Ο Ιμπαχίμα Κονατέ αντιλήφθηκε άμεσα πως ο τραυματισμός… δεν αργεί και ζήτησε αλλαγή. Ο Γιούργκεν Κλοπ τον προστάτευσε άμεσα και εν συνεχεία, έδειξε αισιόδοξος τόσο για αυτόν, όσο και για τον Τζο Γκόμες.

Europa League: Λίβερπουλ και Ρόμα καθάρισαν απ' το πρώτο ματς, η Λεβερκούζεν γλίτωσε στο 90'+2' την πρώτη ήττα-ThemaSports
07/03 @ 21:54

Europa League: Λίβερπουλ και Ρόμα καθάρισαν απ' το πρώτο ματς, η Λεβερκούζεν γλίτωσε στο 90'+2' την πρώτη ήττα

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 5-1 της Σπάρτα στην Πράγα και καθάρισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση από τη φάση των 16 του Europa League. Τεσσάρα για τη Ρόμα κόντρα στην Μπράιτον, η Λεβερκούζεν γλίτωσε την πρώτη ήττα της σεζόν στο 90+2'.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ