MENU

Themasports.com

Παρουσίασε νέο χορηγό και ΕΙΠΕ αρκετά για την ομάδα - «Ήρθαν παίκτες χωρίς την έγκριση μου»! Μίλησε για ΚΟΠ, Διαιτησία και συνάντηση με Τζιμπούρ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το πρωί της Πέμπτης ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, όπου παρουσίασε τον νέο χορηγό της ομάδας, στοιχηματική εταιρεία Fonbet.

Εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας μίλησε η μάρκετινγκ μάνατζερ, Χρύσω Ρέππα, η οποία είπε «Θα έχουμε για ένα χρόνο συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Θα είμαστε στο πλευρό του Ολυμπιακού και θα τον στηρίξουμε για να καταφέρει τους στόχους του».

Από πλευράς Ολυμπιακού, είπε αρκετά ο γενικός αρχηγός, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για χορηγό και προγραμματισμό, προετοιμασία ομάδαες.

-Η Fonbet θα είναι στο πλευρό του Ολυμπιακού αυτή τη χρονιά. Θέλω να στείλω μήνυμα στην αρχή στοιχημάτων ότι από τη στιγμή που οι εταιρείες θέλουν να στηρίξουν τις ομάδες πρέπει να τις αφήνουν να τις στηρίζουν.

-Ο κύριος Tούτιτς είναι εξαίρετος προπονητής. Ήρθε και βάλαμε πολλά γκολ και δεν κινδυνέψαμε. Του έδωσα το λόγο μου να μείνει και τη νέα σεζόν. Στην πορεία δεν πήγαν καλά τα πράγματα στον προγραμματισμό με κάποιους παίκτες. Μετά υπήρχαν κάποια θέματα στα αποδυτήρια. Μπορεί να ήταν περισσότερο αυστηρός από ότι θα έπρεπε. Ένα πρωί ζήτησε από 5 ποδοσφαιριστές να φύγουν. Επειδή δεν μπορούν να φύγουν διώξαμε τον προπονητή.

-Τον Γιάννη Πετράκη τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Με έχει διδάξει πολλά. Είναι ένας προπονητής που έχει φέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Έφυγε όταν έφυγε πληρώνοντας μας. Με τριψήφιο αριθμό. Ακόμα και ο Κονφέ που πουλήσαμε χθες ήταν δική του επιλογή. Ταιριάζει η φιλοσοφία του μαζί μας. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει πιστεύω μαζί του στα ψηλά.

-Κάναμε τρομακτικά λάθη. Ήρθαν ποδοσφαιριστές που ήταν χωρίς την έγκριση μου. Θα διορθώσουμε αυτή την εβδομάδα τα λάθη μας.

-Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Κάποιοι παίκτες που είναι εκεί πρέπει να φύγουν για τον κύριο Πετράκη. Ψάχνουμε ένα ή δύο στόπερ. Ένα στη θέση δεξί μπακ, ένα στο κέντρο και ένα επιθετικό. Ο Γκεριέρ είναι προσωπική επιλογή του Πετράκη. Εϊναι ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ. Με την είσοδο του Μάρκοβιτς η ομάδα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα. Θα φέρουμε ακόμα 5 παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Υπάρχουν ακόμα 10 μέρες για την έναρξη. Κάναμε τρομακτικά λάθη. Ήρθαν παίκτες χωρίς την έγκρισή μου. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Χθες βρέθηκα προσωπικά με ένα ποδοσφαιριστή στην Αθήνα πιστεύει πολύ ο κ. Πετράκης σε αυτόν.

-Επειδή διετέλεσα και εγώ... αχάπαρος πρόεδρος. Σου στέλνουν ένα παίκτη και λένε α έπαιξε στη Λεβάντε, θέλει 500 χιλιάδες, α φέρτον δα. Έρχονται οι επενδυτές. Εμείς δεν είμαστε για αυτά. Εγώ με τον κ. Πετράκη ξεψαχνίζουμε τους παίκτες. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Επειδή κάποτε ήταν κάτι κάποιοι παίκτες και τώρα είναι 35 χρονών δεν σημαίνει κάτι. Σε 3 βδομάδες από σήμερα θα είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα ο Ολυμπιακός.

Για τη διαιτησία και την ΚΟΠ: Αν αυτοί οι παράγοντες όπως η διαιτησία, η ΚΟΠ, δικαστική κτλπ είναι εντάξει μπορούμε να προχωρήσουμε. Βλέπω λίγο φως μετά που είδα ο κ. Μάτιτς καθάρισε κάποιους διαιτητές. Αν δω ότι κλείσει τα τηλέφωνα του και συνεχίσει τη δουλειά βλέπω τον Ολυμπιακό να μην κινδυνεύει και μπορούμε να κοιτάξουμε και ψηλά. Έχουμε μετά τον Μάρκοβιτς και τον Γκεριέρ βλέπουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Τρεις από αυτούς μπορεί να ανακοινωθούν και σήμερα.

Για τη συνάντηση με Τζιμπούρ: Έχει ξεκινήσει καριέρα σαν μάνατζερ και μας πρότεινε κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Πετράκης ήδη προτίμησε ένα παίκτη από τον Τζιμπούρ και μάλλον θα κλείσει σε εμάς.

 

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία

ΑΡΗΣ

5

12

ΠΑΦΟΣ

5

11

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

5

11

ΟΜΟΝΟΙΑ

5

9

ΑΠΟΕΛ

5

8

ΔΟΞΑ

5

7

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

5

7

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

5

7

ΑΕΚ

6

7

ΕΝΠ

5

6

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

5

6

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

5

4

ΑΕΛ

5

2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

5

1

TAGS

X