Η ταλαντούχα δημοσιογράφος, Κέιτ Άμπντο, έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις σε Champions League, Europa League, Παγκόσμιο Κύπελλο, FA Cup και Bundesliga!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι γυναίκες που ασχολούνται με την αθλητική δημοσιογραφία είναι άκρως εντυπωσιακές όπως, άλλωστε είναι και η Κέιτ Άμπντο η οποία γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1981 στην Αγγλία και σπούδασε «Μετάφραση και Διερμηνεία». Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει εργαστεί διεθνώς στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Instagram: @kateabdo

Έχει καλύψει και τους αγώνες του UEFA Champions League για το αμερικανικό αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS Sports. Η σταδιοδρομία της εντυπωσιακής δημοσιογράφου ξεκίνησε στο γερμανικό, διεθνές ειδησεογραφικό, δίκτυο Deutsche Welle.

Instagram: @kateabdo

Από εκεί, μετακόμισε στο CNN, όπου ανέβασε καθημερινά το πρόγραμμα «World Sports». Παρουσίασε επίσης το μεγάλο σόου «Inside Africa». Άφησε το CNN για να ενταχθεί στο Sky Sport News στη Γερμανία, όπου ήταν η παρουσιάστρια και το βασικό πρόσωπο του καναλιού.

 

Instagram: @kateabdo

Από τη Γερμανία, μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να καλύψει τους αγώνες για τα: Pay Per View Boxing, European Football, Transfer Deadline Day και Sky Sports News και το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το 2015. Λίγους μήνες μετά, δέχθηκε μια πρόταση από το κανάλι για να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να καλύψει το Champions League, Europa League, Παγκόσμιο Κύπελλο, FA Cup και Bundesliga.

Instagram: @kateabdo

Επιπλέον, είναι πολύ γνωστή και για τον ρόλο της ως οικοδέσποινας των FIFA Ballon d’Or και Laureus World Sports Awards, και τα δύο από τα οποία είχε παρουσιάσει πολλές φορές. Στην τελετή της Χρυσής Μπάλας της FIFA το 2014 μίλησε με διαγωνιζόμενους και καλεσμένους σε τέσσερις γλώσσες. Ήταν επίσης οικοδέσποινα για τη Χρυσή Μπάλα της FIFA 2015.

Instagram: @kateabdo

Μετά την απώλεια μεγάλων ποδοσφαιρικών δικαιωμάτων και την ακύρωση του «Inside PBC», η Κέιτ αποχώρησε από το Fox Sports. Το 2020, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εργαστεί για το CBS Sports ως παρουσίαστρια του UEFA Champions League και του Europa League.

Instagram: @kateabdo

 Πηγή: www.sportday.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκανε βήμα παραμονής με τριάρα η Φροζινόνε-ThemaSports
26/04 @ 23:57

Έκανε βήμα παραμονής με τριάρα η Φροζινόνε

Η Φροζινόνε επικράτησε με 3-0 της Σαλερνιτάνα και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη της Serie A.

Βαθιά ανάσα για Μπόχουμ μετά από καιρό-ThemaSports
26/04 @ 23:42

Βαθιά ανάσα για Μπόχουμ μετά από καιρό

Την πρώτη της νίκη μετά από δύο μήνες και πλέον, σημείωσε η Μπόχουμ που επικράτησε 3-2 της Χόφενχαϊμ και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια της για την αποφυγή του υποβιβασμού.

«Θα παίζω τέσσερα ματς, στο ένα θα είμαι... σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!-ThemaSports
26/04 @ 23:23

«Θα παίζω τέσσερα ματς, στο ένα θα είμαι... σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!

Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε από μόνος του έναν όρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποφάσισε πως θα χάνει ένα παιχνίδι στα… πέντε, απέκλεισε τον εαυτό του και από την αποστολή. Και προκειμένου να υπάρξει μία ομαλή συνύπαρξη με τον Ραλφ Ράνγκνικ, αυτός το αποδέχθηκε!

Κάτι περισσότερο από ένα 90λεπτο: Ο Ποστέκογλου θέλει να... «κόψει» η Τότεναμ τον τίτλο στην Άρσεναλ!-ThemaSports
26/04 @ 23:10

Κάτι περισσότερο από ένα 90λεπτο: Ο Ποστέκογλου θέλει να... «κόψει» η Τότεναμ τον τίτλο στην Άρσεναλ!

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει στην Άρσεναλ να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στην Premier League είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ - Πλήρης συμφωνία με τη Φέγενορντ!-ThemaSports
26/04 @ 22:58

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ - Πλήρης συμφωνία με τη Φέγενορντ!

Πλήρης συμφωνία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Φέγενορντ, νέος προπονητής των «κόκκινων» ο Άρνε Σλοτ, που αντικαθιστά τον Γιούργκεν Κλοπ!

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς αυτός;»-ThemaSports
26/04 @ 22:47

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς αυτός;»

Ξεκάθαρος ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, αναφορικά με το αν ο Άρνε Σλοτ είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους «κόκκινους» ξανά στις επιτυχίες. Δεν είναι σίγουρος, αμφιβάλλει, θεωρεί πως ακόμη και αν ο τρόπος παιχνιδιού του είναι σύμφωνος με τα «θέλω» της ομάδας, κάτι του... λείπει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ