Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ομόνοιας Νιλ Λένον ενόψει του πρώτου αγώνα (Π'εμπτη, 18/08, 21:30) ) κόντρα στην Γάνδη, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Πέραν του Λανγκ και του Λοιζου υπάρχουν άλλα προβλήματα; 

«Ο Λανγκ έχει οικογενειακό ζήτημα και ο Λοϊζου δεν είναι ακόμη fit».

Για τη Γάνδη: «Είναι επιθετική ομάδα 3-4-3 σχαηματισμό. Έχει πολύ καλούς μέσους. Έχει καλή ροή και ένταση. Έχει ευάλωτα σημεία όμως δεν θα τα αναλύσω τώρα».

Για τον Μπέζους: «Είναι ποιοτικός δεν είναι 100% έτοιμος. Είχε καλή παρουσία στην Γάνδη. Είχε καθοριστική συμβολή στην προετοιμασία για την Γάνδη».

Για το γεγονός ότι η Γάνδη είναι πιο έτοιμη με επίσημα παιχνίδι: «Ναι η Γάνδη είναι σίγουρα πιο έτοιμη από εμάς. δεν θα προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως παίζουμε στην έδρα μας ή στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα».

Για το αν νιώθει πίεση: «Δεν νιώθω πίεση. Η Γάνδη είναι το φαβορί. Η παρουσία μας στους ομίλους είναι πολύ σημαντική. Θα παλέψουμε για το Γιουρόπα Λιγκ».

Για τα πολλά παιχνίδια και τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν: «Είναι μέρος της επιτυχίας να πρέπει να δώσεις τόσα παιχνίδια. Ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες. Πέρασα αυτές τις συνθήκες και στη Σέλτικ. Μπορεί να κάνουμε και 2-3 μεταγραφές την τελευταία μέρα της μεταγραφικής, μπορεί και μια βδομάδα πριν. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ. Η πίεση είναι φυσιολογική».

Για τον Λοϊζο Λοϊζου: «Υποστηρίζω τη δήλωση που έχει κάνει ο σύλλογος. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Λοιζος. Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει ο ίδιος. Όταν θα είναι έτοιμος θα είναι στα πλάνα μας για το επόμενο παιχνίδι. Δεν επηρέασε η όλη κατάσταση την προετοιμασία μας για την ομάδα».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 16:57

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-2023.

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη-ThemaSports
02/05 @ 11:55

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη

Η Ομόνοια παρουσιάζει όλα τα δεδομένα των παρουσιών της τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ