Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής «Mundo Deportivo», η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον Ματέους Κούνια, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αρνητικά απάντησε στο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ματέους Κούνια η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως υποστηρίζει η ισπανική «Mundo Deportivo».
Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι «ροχιμπλάνκος» δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαπραγματεύσεις παραχώρησης του 23χρονου Βραζιλίανου επιθετικού, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα του Σιμεόνε το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Χέρτα Βερολίνου, έναντι 26 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον, ούτε ο ίδιος ο Κούνια τρελαίνεται να μετακομίσει στην Αγγλία και φαίνεται πως είναι αρνητικός σε μια πιθανή μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ, αφού πιστεύει πως μπορεί να έχει ένα πολύ καλό μέλλον στην Ατλέτικο, με την οποία έχει συμβόλαιο για τέσσερα ακόμα χρόνια.
sport-fm.gr
Συζητήθηκαν παραπάνω οι δηλώσεις Μπέργκ για το μέλλον του Λοίζου, παρά η πρώτη νίκη της Ομόνοιας στον φετινό μαραθώνιο επί του Ακρίτα Χλώρακας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/09 @ 23:54
Η Μπρέντφορντ προκάλεσε πόνο στην Τσέλσι στο 90'+3' με πανέξυπνο τρόπο από πλάγιο άουτ, με το τελικό 2-2 να πικραίνει φοβερά τους «μπλε» που πίστεψαν στο 85' ότι είχαν κάνει ηρωικό come-back.
13/09 @ 23:54
Συνεχίζει ακάθεκτη η Νάπολι! Η πρωταθλήτρια της Serie A δεν «μασάει» από έδρες και πέρασε άνετα από το «Αρτέμιο Φράνκι» επικρατώντας 3-1 της φλύαρης Φιορεντίνα που παρέμεινε χωρίς νίκη!
13/09 @ 23:54
Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το παρθενικό της τρίποντο στη φετινή LaLiga, καθώς νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ, που υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.
13/09 @ 22:37
Άλλο ένα απίθανο Derby d’Italia, άλλη μια φορά που η Ίντερ τα κάνει… μαντάρα και μια Γιουβέντους που με τρομερά γκολ και ανατροπή στο 90’+1’ επιβλήθηκε 4-3!
13/09 @ 22:36
Τότεναμ για μεγάλα πράγματα, Γουέστ Χαμ για... μιζέρια. Τα «σπιρούνια» έφτασαν στο 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και προκάλεσαν άλλη μια εφιαλτική βραδιά στον Πότερ και την ομάδα του.
13/09 @ 22:35
Η «καυτή» Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με σκορ 5-0 το Αμβούργο στην «Allianz Arena» και έκανε το 3Χ3 στην Bundesliga, με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει δίχτυα δύο φορές.
BEST OF THEMASPORTS