Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 20 μέρες θα παραμείνει ο Άνχελ Ντι Μαρία, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Άνχελ Ντι Μαρία αναμένεται να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 20 μέρες, έχοντας αποχωρήσει στο 65ο λεπτό της χθεσινής (15/8) αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Σασουόλο, για την πρεμιέρα της φετινής Serie A.
Ο Ντι Μαρία ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αναμένεται να λείψει από τα παιχνίδια με Σαμπντόρια (εκτός), Ρόμα (εντός) και Σπέτσια (εντός), ενώ υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τη Φιορεντίνα, στις 3 Σεπτεμβρίου.
Έτσι, ο Αργεντίνος προστέθηκε στο... απουσιολόγιο του Αλέγκρι, αφού εκτός δράσης παραμένουν και οι πολύτιμοι Κεν, Πογκμπά, Ραμπιό, Σέζνι και Κιέζα.
sport-fm.gr
Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/10 @ 23:42
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης συμπεριέλαβε το όνομα του Ντιόγκο Ζότα ως μέλος της ομάδας της Λίβερπουλ πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
22/10 @ 12:11
Η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Ολυμπιακό με 6-1, αλλά η διαιτησία προκάλεσε αντιδράσεις και ειρωνικά σχόλια, με τον Σίρο Λόπεθ να ρωτά αν «υπάρχει λευκό χέρι» υπέρ των Καταλανών!
22/10 @ 13:16
Η ισπανική «El Confidencial» κατακεραυνώνει σε άρθρο της τον Ουρς Σνάιντερ, διαιτητή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελονα.
21/10 @ 23:19
Ο Ρομπέρτο Ροσέτι, επικεφαλής διαιτησίας της UEFA και παρατηρητής στο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, επισκέφτηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος τα αποδυτήρια των διαιτητών για την απόδοσή τους.
21/10 @ 21:10
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στη Βαρκελώνη και να ξαναμπεί στο κόλπο με το 2-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα!
21/10 @ 21:25
Δείτε φωτογραφίες από την δυναμική παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στο Μονζουίκ, για την σπουδαία αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα!
BEST OF THEMASPORTS