Ισόπαλο 1-1 έληξε το χθεσινό (15/08) εκτός έδρας παιχνίδι της Τσουκαρίτσκι του Ντούσαν Κέρκεζ με αντίπαλο τη Ραντνίτσκι 1923 για την 6η αγωνιστική της Σερβικής Σούπερ Λίγκας.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με τον Στοϊλίκοβιτς και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 76΄ με τον Λούτσιτς.
Μετά από έξι αγώνες, η Τσουκαρίτσκι του πρώην προπονητή της ΑΕΛ, βρίσκεται στη 2η θέση με 13 βαθμούς (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα), δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα που έχει το απόλυτο σε πέντε αγώνες!
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (19:00) με τον Απόλλωνα στον «Στέλιος Κυριακίδης» για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ και το ThemaSports.com σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προειδοποίησε ότι η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να χάσει τους κορυφαίους μεταγραφικούς στόχους της, εάν αποτύχει να προκριθεί στο Champions League.
Έκανε το χατ-τρικ με την επιτυχία που κατέγραψε ως κόουτς της Μπέρνλι! Το... καλό, τρίτωσε για τον Σκοτ Πάρκερ που μετά και τη φετινή άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ γεμίζει το βιογραφικό του με μια από τις πιο σημαντικές ικανότητες για έναν προπονητή. Την αναρρίχηση στο κορυφαίο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου!
Ξέφυγαν τα πνεύματα στο Τερφ Μουρ μετά τη λήξη του αγώνα της Σέφιλντ με την Μπέρνλι, καθώς οπαδοί των clarets τα είπαν σε έντονο ύφος με τον Χάμζα Τσάουντρι των λεπίδων. Η ένταση συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο πούλμαν της Σέφιλντ.
Η Γκο Αχέντ Ιγκλς κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Ολλανδιας στην ιστορία της επικρατώντας 4-2 της Άλκμααρ στα πέναλτι (1-1κ.α., παρ.) και πανηγυρίζει και την ευρωπαϊκή συμμετοχή της για την επόμενη σεζόν!