Μια ομάδα με σημαντικά κεφάλαια ανοικτά είναι η Ομόνοια, ενόψει των υποχρεώσεων στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Οι ανησυχίες επιβεβαιώθηκαν, η Ομόνοια μετά την πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΚ Αθηνών παρουσίασε προβληματικό αγωνιστικό πρόσωπο και στο Σούπερ Καπ με αποτέλεσμα να χαθεί ένας τίτλος. Το ζητούμενο είναι η ουσιαστική αντίδραση. Μεταγραφές ουσίας και ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στην Γάνδη είναι αυτά που... επείγουν για την Ομόνοια

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βρισκόμαστε σε εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στο Βέλγιο την Γάνδη την ερχόμενη Πέμπτη, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Νιλ Λένον να ετοιμάζει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να κυνηγήσουν οι πράσινοι το θετικό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς.

Η παρατεταμένη δυστοκία στην μεταγραφική ενίσχυση... διακόπηκε με την ένταξη του Ρομάν Μπέζους στο ρόστερ και ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει ότι οι επόμενες απαντήσεις θα δοθούν με αντίστοιχα deals.

Το επιτελείο του Λένον επικεντρώνεται στο πως η Ομόνοια θα εμφανιστεί διαβασμένη στο «Τζελάμκο Αρένα» κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά αν οι πράσινοι δεν είναι αποτελεσματικοί στο κομμάτι της αναχαίτισης των επιθέσεων των Βέλγων.

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι γεμάτη με προκλήσεις καθώς πέραν του αγώνα με την Γάνδη, τρέχει το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης αλλά και το ζήτημα που προέκυψε με τον Λοΐζο Λοΐζου, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιδιώκουν λύση στο πρόβλημα για το... συμφέρον όλων στην Ομόνοια.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
24/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ