Νέο επεισόδιο στην κόντρα Μπαπέ - Νεϊμάρ, με τον Γάλλο να ζητά επιτακτικά τη μπάλα για να εκτελέσει και δεύτερο πέναλτι - μετά το πρώτο χαμένο- απέναντι στη Μονπελιέ, όμως ο Βραζιλιάνος του αρνήθηκε!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το... Game of thrones μεταξύ Κίλιαν Μπαπέ και Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν καλά κρατεί. Βίντεο που κυκλοφόρησαν από το ματς με τη Μονπελιέ αποκαλύπτουν νέες πτυχές της μεταξύ τους κόντρας και της φθαρμένης σχέσης, με τους δυο τους να έχουν μια διαφωνία για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισαν οι Γάλλοι στο 42΄.

Τη στιγμή που ο Μπαπέ είχε εκτελέσει ήδη ένα πέναλτι το οποίο έχασε είκοσι λεπτά νωρίτερα, πλησίασε τον Βραζιλιάνο και του ζήτησε τη μπάλα για να αναλάβει την εκτέλεση του δεύτερου. Ο Νεϊμάρ ωστόσο δεν του έκανε τη χάρη, σκοράροντας από την άσπρη βούλα για το 2-0.

 gazzetta.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Elite Μάρκο Γκουίντα διαιτητής στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός-ThemaSports
30/04 @ 12:41

Ο Elite Μάρκο Γκουίντα διαιτητής στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός

Ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, κατηγορίας Elite, ορίστηκε στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός. Ο Μάρκο Γκουίντα από την Ιταλία, διαιτητής κατηγορίας Elite, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Conference League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ολυμπιακό την Πέμπτη (22:00).

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»-ThemaSports
30/04 @ 11:16

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος οδήγησε την Στεάουα Βουκουρεστίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεγάλη επιχείρηση... ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Την γλιτώνουν μόνο ΤΡΕΙΣ παίκτες!-ThemaSports
30/04 @ 10:48

Μεγάλη επιχείρηση... ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Την γλιτώνουν μόνο ΤΡΕΙΣ παίκτες!

Μεγάλη επιχείρηση... εκκαθάρισης φαίνεται πως έρχεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μόνο σε τρεις παίκτες δεν θα μπει «πωλητήριο».

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών -ThemaSports
29/04 @ 23:58

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βαλένθια των 10 παικτών, όμως είχε τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική βραδιά και χάρη στο hat-trick του, έφερε τα πάνω… κάτω στην αναμέτρηση (29/04, 4-2).

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 20:35

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καταρχήν συμφωνία οδήγησε η ψηφοφορία των 20 κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ για την τοποθέτηση ορίου σε ό,τι αφορά στην επένδυση χρημάτων για τα ρόστερ! Η Μάντσεστερ Σίτι τάχθηκε κατά του πλάνου, απούσα η Τσέλσι!

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού-ThemaSports
29/04 @ 17:14

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τίλεμανς, χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι του «Βίλα Παρκ».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ