Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μανού Γκαρσία!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας cdmirandes.com, ο 36χρονος (26/04/1986) Ισπανός μεσοεπιθετικός, συμφώνησε για συμβόλαιο ενός έτους με την Κλουμπ Ντεπορτίβο Μιραντές που συμμετέχει στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.
Σημειώνουμε ότι η Μιραντές είναι η 6η Ισπανική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Γκαρσία στη μακρά καριέρα του, αφού έχει αγωνιστεί στη Β΄ ομάδα της Σοσιεδάδ, καθώς και στις Εϊμπάρ, Ρεάλ Ουνιόν, Λογκρονιές και Αλαβές.
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.
Η Ομόνοια έδειξε αδυναμίες στα φιλικά παιχνίδια αλλά εκείνο που μετράει είναι τα επίσημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 23:59
Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Έντσο Μαρέσκα με ένα masterclass οδήγησε την Τσέλσι στο Club World Cup, βασιζόμενος σε γνωστά και μη «όπλα».
14/07 @ 21:01
Παίκτης της Μίλαν είναι ο Λούκα Μόντριτς με κάθε επισημότητα, με τους ροσονέρι να ανακοινώνουν τον 39χρονο άσο.
14/07 @ 21:01
Ο Άλβαρο Καρέρας αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε από την Μπενφίκα και πρόσθεσε έναν ακόμη γηγενή παίκτη στο ρόστερ της.
14/07 @ 18:06
Ο Λαμίν Γιαμάλ πόσταρε στα social media ένα βίντεο από το πάρτι των 18ων γενεθλίων του, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
14/07 @ 17:13
Με το… τελικό 4-3 η Τσέλσι επικράτησε της Παρί και σε ό,τι αφορά στους συμμετέχοντες στην κορυφαία 11άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
14/07 @ 14:55
Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μιλάνο και εντός των επόμενων ωρών θα έχει επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στη Μίλαν
BEST OF THEMASPORTS