Είναι δεδομένο πως ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι με τη Γάνδη, σε σχέση με τον αγώνα του Σούπερ Καπ κόντρα στον Απόλλωνα, για να διορθώσει τις "ανορθογραφίες", παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, που θα αφήνει ανοιχτή την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αρχικα, θα επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα, με τους Μάθιους και Λέζιακς να είναι οι δύο σίγουροι για τα άκρα και τις δύο θέσεις στα στόπερ διεκδικούν οι τρεις που ήταν βασικοί στο "ΑΕΚ Αρένα" (Λανγκ, Γιούστε, Μίλετιτς).
Αλλαγή θα υπάρξει και στη μεσαία γραμμή, με τον Μιξ Ντίσκερουντ να παίρνει εκτός απροόπτου φανέλα βασικού και θα είναι δίδυμο με τον Μπσσιρού, ενώ υποψήφιοι για την ενδεκάδα σε ρόλο δεκαριού, είναι οι Παπουλής, Μπέζους.
Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός ενδεχομένως να σκέφτεται και κάποιο τρικ για την επίθεση, στην προσπάθεια του να λύσει τον γρίφο του "εύκολου" γκολ, γι΄ αυτό και δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο ο Μάταβζ.
Ο Μπρούνο θα είναι σίγουρα ο ένας εξτρέμ, ενώ για τον δεύτερο, όλα είναι ανοιχτά...
Για τη θέση του "άσου", δεν τίθεται κανένα δίλημμα, φυσικά... Φαμπιάνο!
Η ΑΕΛ καλωσόρισε τον Μόργκαν Φεριέρ στην ομάδα..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/07 @ 22:01
Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο φιλικό της στην Πολωνία, παρά την ήττα με 2-1 από τη Ραντόμιακ.
05/07 @ 21:46
Δείτε την ανάρτηση από την OMONOIA RUNNERS.
05/07 @ 20:54
Η Ομόνοια δέχθηκε την ήττα με 2-1 στο δεύτερο φιλικό της επί πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο την Ραντόμιακ.
05/07 @ 12:40
Με απόφαση Χενινγκ Μπεργκ ο Στεπίνσκι και ο Λοΐζου δεν παίξουν στο σημερινό φιλικό της Ομόνοιας
05/07 @ 09:18
Η Ομόνοια ετοιμάζεται για το δεύτερο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ραντόμιακ στις 19:00 η ώρα
04/07 @ 22:55
Η Ομόνοια ανέβασε φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία στο Κιέλτσε
BEST OF THEMASPORTS