Ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στον τσακωμό του με τον Τούχελ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Τσέλσι και αρκέστηκε να πει πως αν υπάρχει πρόβλημα θα το λύσουν οι δυό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα όσα έγιναν τόσο μετά το 1-1 αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα Τσέλσι - Τότεναμ (2-2) κλήθηκε να σχολιάσει και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος όμως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και να επεκταθεί σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο Τόμας Τούχελ στις δικές του δηλώσεις.

Χαρακτηριστικά μετά από σχετική ερώτηση απάντησε: "Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ εμένα και του Τούχελ, αυτό είναι δικό μας θέμα και κανενός άλλου".

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαρτσελόνα: Έκοψε το γήπεδο απο τρεις φιλάθλους της λόγω ναζιστικών χαιρετισμών και ρατσιστικών προσβολών-ThemaSports
26/04 @ 16:59

Μπαρτσελόνα: Έκοψε το γήπεδο απο τρεις φιλάθλους της λόγω ναζιστικών χαιρετισμών και ρατσιστικών προσβολών

Η Μπαρτσελόνα ανέστειλε την ιδιότητα του μέλους της από τρεις οπαδούς της όπως και τη διάθεση εισιτηρίων για εντός και εκτός έδρας αγώνες της λόγω ναζιστικών χαιρετισμών και ρατσιστικών προσβολών στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία.

Απίστευτο με Ντε Μπρόινε... ΠΡΩΤΟ μετά από δέκα χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 16:37

Απίστευτο με Ντε Μπρόινε... ΠΡΩΤΟ μετά από δέκα χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάστηκαν 10 σεζόν για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ώστε να πετύχει το πρώτο του τέρμα με κεφαλιά στην Premier League.

Οι σουηδικές ομάδες βροντοφώναξαν «ΟΧΙ» στην εισαγωγή του VAR στο πρωτάθλημά τους-ThemaSports
26/04 @ 16:14

Οι σουηδικές ομάδες βροντοφώναξαν «ΟΧΙ» στην εισαγωγή του VAR στο πρωτάθλημά τους

Το VAR είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου όμως για κάποιους δεν υφίσταται καν ως παρόν, με την σουηδική ομοσπονδία να αποφασίζει να αποσύρει την ιδέα εισαγωγής του μετά από ισχυρό μπλόκο από την πλειονότητα των ομάδων της χώρας.

Ξέσπασμα Ράσφορντ στο Twitter, για τη βροχή αρνητικών σχολίων εις βάρος του - «Αρκετά»!-ThemaSports
26/04 @ 15:19

Ξέσπασμα Ράσφορντ στο Twitter, για τη βροχή αρνητικών σχολίων εις βάρος του - «Αρκετά»!

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τις αγωνιστικές του επιδόσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και ο ίδιος ζήτησε να σταματήσει άμεσα αυτή η κατάσταση, μέσω μηνύματός του στο Twitter.

Κουλούρης: Έφτασε τα 17 γκολ, τον κοστολογεί στα έξι εκατομμύρια ευρώ η Πόγκον!-ThemaSports
26/04 @ 12:10

Κουλούρης: Έφτασε τα 17 γκολ, τον κοστολογεί στα έξι εκατομμύρια ευρώ η Πόγκον!

Ο Ευθύμης Κουλούρης διάγει εντυπωσιακή σεζόν με την Πόγκον, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του (17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) και τρίτος συνολικά στο πρωτάθλημα Πολωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόγκον τον κοστολογεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Απειλή λόγω της κυβερνητικής παρέμβασης: Η Εθνική Ισπανίας εκτός EURO και οι σύλλογοι της χώρας εκτός διοργανώσεων της UEFA!-ThemaSports
26/04 @ 11:44

Απειλή λόγω της κυβερνητικής παρέμβασης: Η Εθνική Ισπανίας εκτός EURO και οι σύλλογοι της χώρας εκτός διοργανώσεων της UEFA!

Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας και η κυβερνητική εποπτεία βάζουν σε κίνδυνο την εθνική ομάδα της χώρας και την παρουσία της στο EURO, όπως επίσης απειλούν τους συλλόγους και την συμμετοχής τους στις διοργανώσεις της UEFA.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ