Η συντριβή από την Μπρέντφορντ έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ τεν Χαχ να αποφασίζει την ακύρωση του κυριακάτικου ρεπό των ποδοσφαιριστών και να τους βάζει έξτρα προπόνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον στην πρεμιέρα (1-2) ήταν το πρώτο κακό σημάδι για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά όχι το μοναδικό, με τα χειρότερα να έρχονται το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) όταν γνώρισε τον αγωνιστικό διασυρμό με 4-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Αποτέλεσμα που σήμανε την έβδομη διαδοχική εκτός έδρας ήττα των κόκκινων διαβόλων στην Premier League, κάτι που είχαν πάθει τελευταία φορά το 1936 ενώ ταυτόχρονα υποχρέωσε τον Έρικ τεν Χαχ να κάνει τη χειρότερη εκκίνηση για οποιονδήποτε προπονητή στην ιστορία του συλλόγου, σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετά από το 1921.

Ένα στατιστικό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση αναφορικά με το ματς ήταν επίσης τα 14 παραπάνω χιλιόμετρα που έτρεξαν οι παίκτες του Τόμας Φρανκ έναντι αυτών του Τεν Χαχ (109.4 χιλιόμετρα έναντι 95.6), γεγονός που δεν έμεινε απαρατήρητο από τον Ολλανδό.

Ο ίδιος φρόντισε μάλιστα να δείξει στους παίκτες του τη δυσφορία του από την εμφάνισή τους με την απόφασή του να ακυρώσει το προγραμματισμένο για την Κυριακή (14/8) ρεπό τους, μετά την επιστροφή τους από το Λονδίνο, με τους "Times" να αποκαλύπτουν πως "ο Τεν Χαχ ήταν τόσο θυμωμένος με την απόδοση τους που τους είπε να εμφανιστούν το πρωί της Κυριακής στο Κάρινγκτον για να κανουν έξτρα προπόνηση".

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ράις, Χάβερτς και Ζορζίνιο έχουν αφήσει την... πρώην στο μακρινό παρελθόν! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 14:38

Ράις, Χάβερτς και Ζορζίνιο έχουν αφήσει την... πρώην στο μακρινό παρελθόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα... 60 πεταμένα εκατομμύρια απάντησαν. Ο χαφ που δεν τον εμπιστεύθηκαν, πεισμώνει και τα καταφέρνει. Το «παιδί του Σάρι» τραγουδά μαζί με την εξέδρα. Οι Χάβερτς, Ράις και Ζορζίνιο δεν σκέφτονται καθόλου πια την Τσέλσι και η νέα τους «σχέση», η Άρσεναλ, τους προσφέρει όλα όσα επιθυμούν.

Η Μπαρτσελόνα παέι στα δικαστήρια για το γκολ που δεν μέτρησε κόντρα στη Ρεάλ-ThemaSports
24/04 @ 14:04

Η Μπαρτσελόνα παέι στα δικαστήρια για το γκολ που δεν μέτρησε κόντρα στη Ρεάλ

Η διαμάχη για το γκολ-φάντασμα του Λαμίν Γιαμάλ κατά τη διάρκεια του Clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή δεν δείχνει να υποχωρεί.

Ρονάλντο: Η σέλφι με την Χεορχίνα μέσα στη σάουνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
24/04 @ 13:52

Ρονάλντο: Η σέλφι με την Χεορχίνα μέσα στη σάουνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απόλαυσε τη σάουνα μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκες και ανήρτησε σέλφι στο Instagram.

Ανησυχία για Τέβες - Στο νοσοκομείο άρον-άρον με πόνους στο στήθος-ThemaSports
24/04 @ 11:32

Ανησυχία για Τέβες - Στο νοσοκομείο άρον-άρον με πόνους στο στήθος

Ο Κάρλος Τέβες, από το βράδυ της Τρίτης (23/4) έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αργεντινής με έντονους πόνους στο στήθος, γεγονός που έχει αναστατώσει τόσο τους φιλάθλους όσο και την Ιντεπεντιέντε, η οποία εξήγγειλε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο ποδοσφαιριστές για υπόθεση βιασμού-ThemaSports
24/04 @ 08:15

Σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο ποδοσφαιριστές για υπόθεση βιασμού

Από ένα νέο σκάνδαλο ταλανίζεται το αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

Ο Μίλικ... έσωσε τη Γιουβέντους και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia-ThemaSports
24/04 @ 00:11

Ο Μίλικ... έσωσε τη Γιουβέντους και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia

Η Γιουβέντους απώλεσε το προβάδισμα του Τορίνο (2-0), έσωσε όμως την παρτίδα με γκολ του Μίλικ στο 84΄και παρά την ήττα με 2-1 από τη Λάτσιο σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ