Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει την πολύ δύσκολη μεταγραφή του Μπερνάρντ, η οποία θα γεμίσει το «Ελ. Βενιζέλος».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παναθηναϊκός κάνει ότι μπορεί για να φέρει στην Ελλάδα και να ντύσει στα «πράσινα» τον Μπερνάρντ. Όπως μπορείτε να καταλάβατε μιλάμε για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε περίπτωση που γίνει μόνιμος κάτοικος της πρωτεύουσας, θα εκτοξεύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στην πολύ καλή ηλικία των 29 ετών και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την φανέλα της Αλ Σαρίγια, όμως δηλώνει δυσαρεστημένος και θέλει να αποχωρίσει. Το «τριφύλλι» προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί και να τον κάνει δικό του, η περίπτωση του είναι πάρα πολύ καλή, όμως ταυτόχρονα και πολύ δύσκολη.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Έβερτον έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Αλ Σαρίγια, όμως όπως αναφέραμε πιο πάνω θέλει να αποχωρίσει. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή πριν από δύο εβδομάδες, μάλιστα τότε συζητούσαν με ένα άλλο ποδοσφαιριστή και όταν έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Βραζιλιάνου όλοι στράφηκαν πάνω του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται ακόμα σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή, όμως η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, καθώς μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή με τεράστια αξία. Αναμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ο Μπερνάρντ έχει ένα γεμάτο βιογραφικό, εκτός από το γεγονός πως είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Ατλέτικο Μινέιρο, πριν πάρει μεταγραφή για την Σαχτάρ, μια μεταγραφή που κόστισε 25 εκατ. ευρώ.

Στην Ουκρανία έλαμψε, αφού 156 ματς σκόραρε 28 γκολ και μοίρασε 35 ασίστ. Έπειτα από αυτές τις εμφανίσεις δεν γινόταν να μην μεταβεί στην Premier League, πράγμα που έκανε για λογαριασμό της Έβερτον. Στα «Ζαχαρωτά» έμεινε για τρία χρόνια και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Αλ Σαρίγια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Τέλος ο Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ ή πίσω από τον επιθετικό ως «10αρι». Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του το που θα τον χρησιμοποιήσει αν όντως ενταχθεί στο σύνολο του, με τον Γιοβάνοβιτς να θεωρεί πως θα «κούμπωνε» τέλεια πίσω από τον Σπόραρ, δηλαδή σε θέση «10».

Πηγή: overfm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ