Δημοσιογράφος θέλησε να ρωτήσει τον Βίτορ Περέιρα αν φοβάται το ενδεχόμενο απόλυσης από την Κορίνθιανς, μετά την ήττα από την Παλμέιρας, με τον Πορτογάλο να απαντάει πως ο τραπεζικός λογαριασμός του τον έχει απαλλάξει από κάθε τέτοιο άγχος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αύγουστος δεν έχει μπει καθόλου καλά για την Κορίνθιανς του Βίτορ Περέιρα αφού πρώτα γνώρισε δύο ήττες μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας από την Φλαμένγκο, που την άφησαν εκτός ημιτελικών του Copa Libertadores και εν συνεχεία γνώρισε ήττα στο πρωτάθλημα Βραζιλίας από την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την "Βερντάο" τα ξημερώματα της Κυριακής (14/8) προκάλεσε μία εντυπωσιακή ερωταπόκριση στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, με τον Βίτορ Περέιρα να έχει τον κεντρικό ρόλο και να κλέβει την παράσταση.

Αυτό έγινε μετά από ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο στην αίθουσα, για το αν φοβάται μήπως χάσει τη δουλειά του έπειτα από την ήττα από την Παλμέιρας, με τον Πορτογάλο προπονητή να δείχνει πως η πίεση είναι άγνωστη λέξη για εκείνον κάνοντας λόγο για τον τραπεζικό του λογαριασμό που είναι ικανός να τον στηρίξει και με το παραπάνω.

"Πρέπει να με κοροϊδεύεις, φίλε. Πρέπει να μου κάνεις πλάκα με αυτή την ερώτηση. Να φοβάμαι σε αυτή τη φάση της ζωής μου, της καριέρας μου, μην χάσω τη δουλειά μου; Ξέρεις πόσα λεφτά έχω στην τράπεζα φίλε; Έχω μια σταθερή ζωή, δεν έχω ανάγκη", είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος, που στα μέσα της περασμένης δεκαετίας είχε περάσει και από τη χώρα μας κατακτώντας νταμπλ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκανε «σεφτέ» στα πλέι-οφ η Ζεν Ζιλουάζ-ThemaSports
26/04 @ 00:17

Έκανε «σεφτέ» στα πλέι-οφ η Ζεν Ζιλουάζ

Η Σεν Ζιλουάζ κέρδισε με 3-0 την Αντβέρπ, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη διαδικασία των πλέι οφ και διατηρεί την επαφή της με την κορυφή.

Η Φέγενορντ καθυστέρησε την στέψη της Αϊντχόφεν-ThemaSports
26/04 @ 00:12

Η Φέγενορντ καθυστέρησε την στέψη της Αϊντχόφεν

Πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς η Φέγενορντ και δεν επέτρεψε την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Πίτερ Μπος.

Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι από το Μπράιτον!-ThemaSports
26/04 @ 00:04

Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι από το Μπράιτον!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 4-0 στην έδρα της Μπράιτον, έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα και ανέβηκε -με ματς λιγότερο- στο -1 από την Άρσεναλ.

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου-ThemaSports
25/04 @ 22:38

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου

Βαριά εντός έδρας ήττα με... 0-8 (!) από την PSV Αϊντχόφεν που βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, γνώρισε απόψε η Χέρενφεν, με τον Κύπριο άσο των γηπεδούχων, Λοΐζο Λοΐζου να μένει στον πάγκο.

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!-ThemaSports
25/04 @ 21:58

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!

Διεξήχθησαν τα τελευταία 18' συν τις καθυστερήσεις του Ουντινέζε-Ρόμα, με τον Κριστάντε να «χτυπά» στο 95' χαρίζοντας τη νίκη (1-2) στους «τζαλορόσι» που στρογγυλοκάθονται στην 5η θέση.

«Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον-Λίβερπουλ!-ThemaSports
25/04 @ 19:58

«Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον-Λίβερπουλ!

Έδωσε τις απαντήσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, αναφορικά με τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Τζέιντεν Ντανς έναντι του Ντάργουιν Νούνιες, στην ήττα της Λίβερπουλ από την Έβερτον. Νιώθει ότι τον προστάτευσε, θεωρεί πως δεν ήταν ένα παιχνίδι για ένα «παιδί 18 ετών»!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ