Σάββας Νεοκλέους

Ο Απόλλωνας με νέο προπονητή στον πάγκο του τον Νταβίντ Καταλά θα αντιμετωπίσει στον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος εδώ και μέρες έχει στον πάγκο του προπονητή τον Κάρλος Κορμπεράν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γνώριμος στους Κυπριακούς πάγκους ο Κορμπεράν μιας και είχε πέρασμα ως προπονητής από Δόξα Κατωκοπιάς και Ερμή Αραδίππου.

Σε ότι αφορά τον Νταβίντ Καταλά, δεν χρειάζονται… συστάσεις, μιας και για χρόνια αποτέλεσε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς επίσης και για ένα διάστημα στην περασμένη σεζόν ήταν προπονητής.

Κορμπεράν και Καταλά ετοιμάζουν τα δικά τους πλάνα για τις δύο μεταξύ τους κόντρες, εντούτοις, έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε βρέθηκαν στο παρελθόν αντίπαλοι οι δυο τους στην Κύπρο.

Ο πρώτος ως προπονητής και ο δεύτερος ως ποδοσφαιριστής, οι δύο φορές που βρήκαμε ότι ήταν αντίπαλοι.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έπιασε επίσημα δουλειά στον πάγκο της Δόξας Κατωκοπιάς 29 Νοεμβρίου 2016, όπου ήταν εκεί μέχρι 24 Ιανουαρίου 2017.

Για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας της σεζόν 2016-2017, συγκεκριμένα 11 Δεκεμβρίου 2016, Δόξα και ΑΕΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους.  Στον πάγκο της Δόξας ο Κάρλος Κορμπεράν.  Ο Νταβίντ Καταλά είχε περάσει ως αλλαγή σε εκείνο το παιχνίδι με την έναρξη του β΄ ημίχρονου.  Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Για την ίδια σεζόν, σε άλλον πάγκο όμως ο Κορμπεράν, ήταν η επόμενη τους… κόντρα.  Ο Κάρλος Κορμπεράν από 30 Ιανουαρίου 2017 μέχρι 31 Μαΐου της ίδιας χρονιάς ήταν στον πάγκο του Ερμή Αραδίππου.  Για την 25η αγωνιστική, 28 Φεβρουαρίου 2017, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Ερμής Αραδίππου με τότε προπονητή τον Κάρλος Κορμπεράν υποδέχθηκε την ΑΕΚ Λάρνακας.  Ο Νταβίντ Καταλά ήταν ο αρχηγός της ομάδας, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους «κιτρινοπράσινους» να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με τελικό αποτέλεσμα 2-3.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...-ThemaSports
25/04 @ 13:42

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...

Τα αποτελέσματα των τριών αγώνων που προηγήθηκαν ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα κι Εθνικό...

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ