Μόλις 77 λεπτά έχει αγωνιστεί ο Ευθύμης Κουλούρης με τη Λασκ παρότι αποτελεί ρεκόρ μεταγραφή για την ιστορία του αυστριακού συλλόγου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο δικός μας (Ευθύμης Κουλούρης) αποτελεί transfer record στην ιστορία του club! Κοινώς, θα στηριχθεί μέχρι τέλους. Στα τρία πρώτα ματς της LASK, πάντως, ακόμη δεν έχει πάρει φανέλα βασικού.

Το Sportime σας είχε αποκαλύψει το deal Ατρόμητου – Λίντσερ και πόσα πήρε ο Κουλούρης, σε μια συμφωνία που είχε προκαλέσει αίσθηση.

Για τους Περιστεριώτες το ποσό που θα μπει στα ταμεία τους είναι ύψους 1.000.000 ευρώ. Για την ακρίβεια εκείνοι που δίνουν βάση και στην παραμικρή λεπτομέρεια ισχυρίζονται πως ο Ατρόμητος συμφώνησε στις 980.000 ευρώ. Πολύ μικρή η διαφορά ούτως ή άλλως.

Το ποσοστό μεταπώλησης που μπήκε, θα πηγαίνει κλιμακωτά. Έχει προβλεφθεί να ανεβαίνει, ανάλογα με τα χρήματα που θα πάρει η ΛΑΣΚ από τον επόμενο. Ξεκινάει από 10% και αυξάνεται αναλογικά με τα λεφτά που θα πάρουν οι Αυστριακοί εάν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσο για τον ποδοσφαιριστή, το νέο του συμβόλαιο θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το τωρινό. Οριακά πάνω από τις 200.000 ευρώ έπαιρνε τη σεζόν που μας πέρασε ο 26χρονος επιθετικός. Στην Αυστρία θα ξεκινήσει με κάτι περισσότερο από 250.000 ευρώ.

Η ΛΑΣΚ του προσέφερε τριετές συμβόλαιο και εάν το εξαντλήσει, θα έχει βάλει στον προσωπικό του λογαριασμό κάτι περισσότερο από 800.000 ευρώ. Φυσικά αυτό το deal δεν είναι αντίστοιχο του προηγούμενου που είχε κάνει ο Κουλούρης στην Τουλούζ, αλλά και τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ευθύμης Κουλούρης: Το παραπάνω σκαλοπάτι που δεν έρχεται

Μετά τον Ατρόμητο ο Έλληνας φορ πήγε με την ελπίδα ότι ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο θα άνοιγε στην καριέρα του, ειδικά στο εξωτερικό, μετά το πέρασμά του από Ανόρθωση και Τουλούζ. Όμως προς το παρόν η Λίντσερ δεν φαίνεται οτι μπορεί να αποτελέσει το «σκαλοπάτι» για παραπάνω όπως υπήρχε η ελπίδα όταν έγινε η μεταγραφή.

Ως τώρα ο Κουλούρης έχει μόλις 77’ γραμμένα. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ΄02 γεννημένο σέντερ φορ, Μάριν Λιούμπιτσιτσιτς που μόλις στο τελευταίο αγώνα σκόραρε 4 φορές.

Ο δανεικός φορ από την Χάϊντουκ έχει σημειώσει 6 γκολ (!) σε 3 αγώνες, με αποτέλεσμα ο Ευθύμης Κουλούρης να μην μπορεί να «ξεκουμπώσει» από τον πάγκο.

Και αν συνεχιστεί η ρέντα του μικρού, τι κάνουμε; 

 

Πηγή: www.sportime.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

CEO Premier League για τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι: «Η υπόθεση θα λυθεί σύντομα»-ThemaSports
26/04 @ 19:56

CEO Premier League για τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι: «Η υπόθεση θα λυθεί σύντομα»

Δηλώσεις σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο CΕΟ της Premier League, Ρίτσαρντς Μάστερς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πολύ κοντά σε ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον αντι-Κλοπ!-ThemaSports
26/04 @ 19:33

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πολύ κοντά σε ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον αντι-Κλοπ!

Στην τελική τους ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Λίβερπουλ με τη Φέγενορντ για τον Άρνε Σλοτ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Μπαρτσελόνα: Έκοψε το γήπεδο απο τρεις φιλάθλους της λόγω ναζιστικών χαιρετισμών και ρατσιστικών προσβολών-ThemaSports
26/04 @ 16:59

Μπαρτσελόνα: Έκοψε το γήπεδο απο τρεις φιλάθλους της λόγω ναζιστικών χαιρετισμών και ρατσιστικών προσβολών

Η Μπαρτσελόνα ανέστειλε την ιδιότητα του μέλους της από τρεις οπαδούς της όπως και τη διάθεση εισιτηρίων για εντός και εκτός έδρας αγώνες της λόγω ναζιστικών χαιρετισμών και ρατσιστικών προσβολών στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία.

Απίστευτο με Ντε Μπρόινε... ΠΡΩΤΟ μετά από δέκα χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 16:37

Απίστευτο με Ντε Μπρόινε... ΠΡΩΤΟ μετά από δέκα χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάστηκαν 10 σεζόν για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ώστε να πετύχει το πρώτο του τέρμα με κεφαλιά στην Premier League.

Πίττας / VAR-ThemaSports
26/04 @ 18:22

Πίττας / VAR

Η ΑΙΚ του Ιωάννη Πίττα και σχεδόν όλες οι ομάδες στη Σουηδία τάχθηκαν εναντίον του VAR στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Οι σουηδικές ομάδες βροντοφώναξαν «ΟΧΙ» στην εισαγωγή του VAR στο πρωτάθλημά τους-ThemaSports
26/04 @ 16:14

Οι σουηδικές ομάδες βροντοφώναξαν «ΟΧΙ» στην εισαγωγή του VAR στο πρωτάθλημά τους

Το VAR είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου όμως για κάποιους δεν υφίσταται καν ως παρόν, με την σουηδική ομοσπονδία να αποφασίζει να αποσύρει την ιδέα εισαγωγής του μετά από ισχυρό μπλόκο από την πλειονότητα των ομάδων της χώρας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ