Ο Γερμανός φορ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λειψία, αλλά, χάρη σε αυτογκόλ, η Κολωνία έφυγε με βαθμό από τη Red Bull Arena.

Ακολουθήστε μας στο Google news

BUNDESLIGA- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

ΛΕΙΨΙΑ-ΚΟΛΩΝΙΑ 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: RED BULL ARENA

Μέσα στο πρώτο 15λεπτο, οι παίκτες της Λειψίας έστειλαν δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά, ισάριθμες φορές, έμειναν με τη χαρά. Στο 10ο λεπτό, ο Ντάνι Όλμο σκόραρε, αλλά, με χρήση VAR, διαπιστώθηκε πως υπήρξε χέρι στην εξέλιξη της φάσης και το 0-0 παρέμεινε. Στο 15' ο Ενκουνκού νόμιζε πως έκανε το 1-0, αλλά, ο βοηθός διαιτητής τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Τελικά, στην επιστροφή του στη Λειψία, ο Τίμο Βέρνερ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Με ένα τυχερό γκολ, ο Γερμανός φορ έκανε το 1-0 στο 36ο λεπτό, αλλά, η Κολωνία απάντησε τέσσερα λεπτά αργότερα. Με εξαιρετικό τελείωμα, ο Ντιτς έφερε το ματς στα ίσα, με τα πράγματα να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, για τη Λειψία, όταν, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη, ο Σομποζλάι.

Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η Λειψία πήρε, ξανά, προβάδισμα, στο 56ο λεπτό, με τον Ενκουνκού να αποφεύγει το μαρκάρισμα των αμυντικών και με ωραίο τελείωμα να κάνει το 2-1. Όμως, η Κολωνία έφτασε, ξανά, στην ισοφάριση, όταν, στο 73ο λεπτό, ο Γκβαρντιόλ, με αυτογκόλ, έκανε το 2-2.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Σιμακάν, Όρμπαν, Χάλστενμπεργκ (46' Γκβαρντιόλ), Νοβόα (46' Καμπλ), Χένριχς, Όλμο, Ράουμ, Σομποζλάι, Ενκουνκού, Βέρνερ (67' Αντρέ Σίλβα)

ΚΟΛΩΝΙΑ: Σβάμπε, Εχιζίμπουε (63' Σμιτζ), Κίλιαν, Χούμπερς, Χέκτορ, Μαρτέλ (62' Ντούντα), Σκίρι, Τίλμαν (63' Μάινα), Λιούμπισιτς (73' Λέμπερλε), Κάιντς, Ντιτς (73' Ανταμιάν)

 

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: OLYMPIASTADION

Μόλις στο τρίτο λεπτό, η Χέρτα άνοιξε το σκορ, με τον Λουκεμπάκιο να σεντράρει και τον Σερντάρ, με κεφαλιά, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Άιντραχτ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά, ο Αλάριο δεν κατάφερε να σκοράρει, με την Χέρτα να απειλεί, με ένα δεύτερο γκολ, στο 23', με τον Κανγκά να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48', η Άιντραχτ έφερε το ματς στα ίσα, με τον Καμάντα να σημαδεύει σωστά, από κοντινή απόσταση. Πέντε λεπτά αργότερα, η Χέρτα σπατάλησε ευκαιρία, με τον Λουκεμπάκιο, από πλεονεκτική θέση, να κάνει κακό τελείωμα. Στο 56', ήταν η σειρά της Άιντραχτ να χάσει ευκαιρία με τον Μουάνι. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Γιόβετιτς έφτασε κοντά στο να κάνει το 2-1, για λογαριασμό της Χέρτα. Νέα τελική για την Άιντραχτ, στο 79', με τον Αλιντού, με την ομάδα της Φρανκφούρτης να ζητάει πέναλτι, στις καθυστερήσεις, αλλά, με χρήση VAR, ο διαιτητής είχε άλλη άποψη και, τελικά, οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

 

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κρίστενσεν, Κένι, Ουρέμοβιτς, Κεμπφ, Μίτελστεντ, Σούνιτς (58' Μποέτιους), Τουσάρτ, Σερντάρ, Λουκεμπάκιο, Ετζούκε (58' Σερχάντ), Κανγκά (70' Γιόβετιτς)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τουρέ (73' Χασέμπε), Τούτα, Εντικά, Κνάουφ (46' Αλιντού), Σο, Λεντς, Καμάντα (86' Γιάκιτς), Γκέτσε (66' Λίντστρεμ), Αλάριο (66' Μπορέ), Κόλο Μουάνι

 

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΟΧΟΥΜ 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: PREZERO ARENA

Μέσα στο πρώτο μισάωρο, οι δυο ομάδες είχαν προσφέρει τέσσερα γκολ. Μόλις στο 10ο λεπτό, η Μπόχουμ άνοιξε το σκορ με τον Τσόλερ και, τρία λεπτά αργότερα, διπλασίασε τα τέρματά της, ξανά με τον Τσόλερ, που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ Μπάουμαν. Ένα λεπτό αργότερα, η Χόφενχαϊμ μείωσε, όταν ο Μπαουμγκάρτνερ πήρε το ριμπάουντ και σημάδεψε σωστά, για το 1-2, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 23ο λεπτό. Το 2-2 ήρθε από στημένη φάση, με τον Γκάιγκερ να εκτελεί κόρνερ και τον Κάμπακ να βρίσκει δίχτυα, με κεφαλιά.

Στο 58', η Χόφενχαϊμ είχε μεγάλη ευκαιρία, για την ολική ανατροπή, όταν κέρδισε πέναλτι, σε κράτημα του Λοσίγια, εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κράμαριτς, αλλά ο γκολκίπερ Ρίμαν κράτησε το 2-2. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για τρίτο γκολ και στο 65ο λεπτό, ο Ρούτερ έπιασε τη κεφαλιά, με τον γκολκίπερ της Μπόχουμ να διώχνει σε κόρνερ. Επτά λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, ο Σκοφ εκτέλεσε και ο Ρίμαν έδιωξε σε κόρνερ. Τελικά, η πίεση της Χόφενχαϊμ έφερε αποτέλεσμα, αφού, στο 88ο λεπτό, ο Νταμπούρ, που πέρασε στο ματς στο 77', με κεφαλιά έκανε το 3-2.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Κάμπακ, Φογκτ, Ενσόκι΄(46' Ακπογκούμα), Σκοφ, Πρόμελ, Γκάιγκερ (62' Ρούντι), Ανχελίνο, Μπαουμγκάρτνερ (75' Νταμπούρ), Κράμαριτς, Μπρουν Λάρσεν (62' Ρούτερ)

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίμαν, Γκαμπόα (90' Γκάνβουλα), Χάιντς (72' Λαμπρόπουλος), Όρντετς, Γιάνκο, Λοσίγια, Στέγκερ, Ασάνο (76' Φόρστερ), Τσόλερ, Οσέι-Τούτου (76' Μάσοβιτς), Χόφμαν

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι-ThemaSports
18/04 @ 23:27

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόλις αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα κάνει όλο τον δρόμο στο φετινό Champions League, ώστε να βρεθεί στο Wembley. Απεναντίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι εκεί για το Κύπελλο Αγγλίας. Και θέλησε να το... υπενθυμίσει, παρότι και οι «πολίτες» βρίσκονται στους «4» του ίδιου θεσμού!

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!-ThemaSports
18/04 @ 16:42

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!

Οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας θα καταργηθούν από τον πρώτο γύρο την επόμενη σεζόν ως μέρος μιας εξαετούς συμφωνίας με την Premier League για την ενίσχυση της εγχώριας διοργάνωσης, ανακοίνωσε σήμερα (18/4) η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA).

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!-ThemaSports
18/04 @ 15:15

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!

Επιστολή στην UEFA με καταγγελίες για ρατσιστικές προσβολές οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ουσμάν Ντεμπελέ έστειλε η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 14:17

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

18 Aπριλίου 2007: Ο Λιονέλ Μέσι, αποφασίζει ότι έχει έρθει η στιγμή να περάσει στους αιώνες. Πως; Προσφέροντας στο κοινό, την «μοντέρνα» εκδοχή της μυθικής κούρσας του Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία, στην αναμέτρηση με τη Χετάφε.

Οι επτάψυχοι Μαδριλένοι επιβίωσαν στη ρωσική ρουλέτα και πέταξαν στους "4" του Champions League-ThemaSports
18/04 @ 00:44

Οι επτάψυχοι Μαδριλένοι επιβίωσαν στη ρωσική ρουλέτα και πέταξαν στους "4" του Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι στρίμωξε στα σχοινιά την Ρεάλ, την «σφυροκόπησε», όμως Βασίλισσα της Ευρώπης είναι μία! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επιβίωσε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση), πέταξε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια και προκρίθηκε στους «4» του CL!

Λύγισε την Άρσεναλ με «χρυσό» σκόρερ Κίμιχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου!-ThemaSports
17/04 @ 23:55

Λύγισε την Άρσεναλ με «χρυσό» σκόρερ Κίμιχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου!

Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε 1-0 της Άρσεναλ, με τον Κίμιχ να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και με τους Βαυαρούς να προκρίνονται στα ημιτελικά του Champions League με συνολικό σκορ 3-2!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ