Πόλυς Χαραλάμπους

Το πανηγύρισαν στον Απόλλωνα μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά δεν βγήκε στους δρόμους η μισή Λεμεσός, όπως έγινε πριν τρεις μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η νίκη πάνω στην κυπελλούχο Ομόνοια, έχει ψυχολογικά οφέλη για τους πρωταθλητές ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Ληγκ.

Ο Νταβίτ Καταλά όταν θα συναντήσει για πρώτη φορά τους παίχτες στο Κολόσσι, θα τους δει χαμογελαστούς. Υπήρξε αναστάτωση τις προηγούμενες δέκα μέρες, μετά την βαριά ήττα στην Χάιφα, όπως και τις εξελίξεις που ακολούθησαν του επαναληπτικού στην Λευκωσία.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, την Πέμπτη σε ραδιοφωνική εκπομπή, δεν το έκρυψε, ότι ένας από τους λόγους που απέπεμψαν τον Τσόρνιγκερ, ήταν το ότι δεν υπήρχε οικογενειακό κλίμα στους κόλπους της ομάδας.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης, προφανώς σε συνεννόηση και με τον Καταλά, αποφάσισε να κάμει ροτέισιον στην χθεσινή αναμέτρηση στην «ΑΕΚ Αρένα». Η κίνηση αυτή, σε καμία περίπτωση δεν χάλασε την ομοιογένεια της ομάδας.

Αντίθετα μερικοί παίχτες, άρπαξαν την ευκαιρία, βγάζοντας στο γήπεδο αρκετά καλή εικόνα.

Ο Παναγιώτης Αρτυματάς, ήταν ο παίχτης που απέσπασε τα περισσότερα εγκωμιαστικά σχόλια. Επειδή τον άφησε ελεύθερο η Ανόρθωση, αρκετοί θεώρησαν ότι δεν είναι παίχτης που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ομάδες με ψηλούς στόχους.

Ο 23χρονος σέντερ μπακ, έγραψε πολύ ψηλό βαθμό, είναι αυτονόητο ότι θα κριθεί πιο αυστηρά στο προσεχές μέλλον, όταν θα «καίει» η μπάλα ακόμα περισσότερο.

Στους διακριθέντες ήταν και ο Χάρης Μαυρίας, ένας παίχτης για τον οποίο το τελευταίο τρίμηνο, κατά καιρούς ακουγόταν ότι μπορεί να τον καλούσαν για πρόωρη διακοπή συμβολαίου. Έκανε πολύ μεστή εμφάνιση χθες, απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Αρκετά καλή εμφάνιση έκαναν οι δυο σκόρερ, Νταμπό και Βα. Εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρά το πρόβλημα του Σενεγαλέζου, μάλλον για προληπτικούς λόγους τον έκανε αλλαγή ο Μακρίδης.

Οι κυανόλευκοι βάζουν από σήμερα τα κεφάλια μέσα. Πλέον σκέφτονται τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη στο ΓΣΠ.

Είναι το αουτσάιντερ με τους Πειραιώτες, για να ελπίζουν ότι θα κάμουν την έκπληξη, θα πρέπει να τους κερδίσουν στον αγώνα της Λευκωσίας.

Προβλέπεται πάντως μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Καμία σχέση δεν θα έχει η εικόνα των κερκίδων του ΓΣΠ, μ’ αυτήν την περασμένης Τρίτης με την Μακάμπι.

Πολλοί έκατσαν σπίτι και είδαν το ματς, λόγω του αρνητικού αποτελέσματος στην Χάιφα.

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/04 @ 23:14

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ποστάρισμα του στα social media ο Εκπολό, ευχαριστεί τον κόσμο του Απόλλωνα για τη συμπαράσταση του στον ψεσινό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφο.

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»-ThemaSports
18/04 @ 21:49

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»

Μήνυμα από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Πέδρο Μάρκες στα social media, για τον χθεσινό αποκλεισμό στο κύπελλο από την Πάφο.

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:45

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανάρτηση του στα social media, ο επίσημος Απόλλωνας ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την εντυπωσιακή παρουσία του στον ψεσινό (17/04) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Αν είχε κι άλλους Εκπολό...-ThemaSports
18/04 @ 18:30

Αν είχε κι άλλους Εκπολό...

Λόγω του αποκλεισμού του Απόλλωνα από το κύπελλο, πέρασε στα... ψιλά η εκπληκτική εμφάνιση του Εκπολό στον ψεσινό (17/04) επαναληπτικό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Απόλλων: Τα εισιτήρια με ΑΕΛ-ThemaSports
18/04 @ 15:44

Απόλλων: Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο (20/4).

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: «Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να επιστρέψουμε» - Τι είπε για το μέλλον του Ματσίν-ThemaSports
18/04 @ 11:32

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: «Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να επιστρέψουμε» - Τι είπε για το μέλλον του Ματσίν

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ